Patajunnuliigan kausi pyörähtää käyntiin viikonloppuna
Julkaistu: 13.08.2020 00.00

Patajunnuliigan kausi pyörähtää käyntiin viikonloppuna

PATAJUNNULIIGAN TOIMINTA

Patajunnuliigan avaustapahtuma järjestetään Astora Areenalla lauantaina 29.8. 15.30-17. Tapahtuma on suunnattu kaikille Patajunnuliigassa aloittaville pelaajille sekä tällä kaudella jo aiemmin aloittaneille. Tapahtuma alkaa kokoontumisella klo.15.30. Jäävuoro on klo.16-17. Vanhemmille pidetään info toiminnasta klo.16-16.20. Tervetuloa mukaan!

Porin Ässien Patajunnuliiga on pienille jääkiekkoilijan aluille (v. 2012 syntyneet ja nuoremmat) suunnattu vauhdikkaan harrastuksen aloitusvaihe. Patajunnuliigassa opetellaan jääkiekon alkeita ja perustaitoja osaavan ohjauksen alaisuudessa. Elokuussa käyntiin pyörähtävän kauden aikana patajunnupelaajat pääsevät kokeilemaan oikeita pelejä kauden aikana järjestettävissä turnauksissa ja peleissä. Yksi-kolme kertaa viikossa tapahtuva harjoittelu perustuu mielekkääseen oppimiseen pelien ja leikkien avulla.

Juniori-Ässien Patajunnuliigassa pelaa kuusi joukkuetta. Ryhmät on nimetty seuraavasti: Chicago, Detroit, MInnesota, Montreal, Toronto ja tyttöjoukkue Red Stars. Joukkueet harjoittelevat kauden aikana sekä yhdessä että erikseen. Jokaisessa jäätapahtumassa lapset jaetaan oman tason mukaisiin ryhmiin, jotta jokainen pelaaja saa haasteita omalla tasollaan. Kauden aikana järjestettäviin turnauksiin osallistuvat myös Ässien yhteistyöseurojen joukkueet.

PATAJUNNULIIGAN TOIMINTAAN VOI TULLA MUKAAN KOKO KAUDEN AJAN!

VARUSTEET:

Pakolliset varusteet jäälle tullessa on ristikolla varustettu jääkiekkokypärä, kaulasuoja, polvisuojat, hanskat, maila ja luistimet. Jos ei ole vielä kaikkia varusteita, niin jokaisella Patajunnuliigan joukkueella on kahdet jääkiekkovarusteet (pois lukien ristikollinen kypärä, luistimet, alasuoja ja maila), joita voi lainata.

KAUSIMAKSUT KAUDELLA 2020-21:

Elokuusta huhtikuuhun kestävän Patajunnukauden hinta määräytyy porrastetusti ikäluokan mukaan:

v. 2014 ja myöhemmin syntyneiden kausimaksu on 270€.

v. 2013 syntyneiden kausimaksu on 290€ (sisältää ikäluokan erillisen jäävuoron tekojääkaukalossa koko talven ajan).

v. 2012 syntyneiden kausimaksu on 360€ (sisältää ikäluokan erillisen harjoitusvuoron jäähallissa koko kauden ajan, alkaen viikosta 35 ).

Kausimaksu pitää sisällään mm. harjoittelun, turnaukset sekä sisäänpääsyn Ässien liigaotteluihin oikeuttavan juniorikortin. Kausimaksu maksetaan verkkomaksulla.

Jokaisen osallistujan / osallistujan vanhemman tulee hankkia lapsipelipassin. TÄSTÄ pääsee näkemään pelipassiluokat. Lapsipelipassi maksaa 18 € sisältäen vakuutuksen. Vakuutuksen osuus on 10 €. Jokainen vanhempi vastaa itse pelaajan vakuutuksesta, joka kattaa mahdolliset vahingot ja tapaturmat.https://info.suomisport.fi/ linkistä pääsee hankkimaan lapsipelipassin. Vanhemman / huoltajan pitää ensin rekisteröityä suomisportiin, ennen kuin pääsee seurapassia ja vakuutusta ostamaan.


Patajunnuliigan toimintaan pääset ilmoittautumaan tämän linkin kautta https://www.porinassat.fi/uutiset/36567/patajunnuliiga .

Ilmoittautumisen jälkeen pelaajan vanhempiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti ja kerrotaan tarkempia ohjeita Patajunnuliigan toiminnasta.

Patajunnuliiga-asioissa seuran yhteyshenkilönä toimii:

Juha Virtanen

Junioripäällikkö

p. 044 059 5204

juha.virtanen@assat.com