Aikuisten kiekkokoulu käynnistyy syyskuussa 7.9. ILMOITTAUDU MUKAAN!
Julkaistu: 14.08.2019 00.00

Aikuisten kiekkokoulu käynnistyy syyskuussa 7.9. ILMOITTAUDU MUKAAN!

Porin Ässien Aikuisten kiekkokoulu

Toiminta on suunnattu Porin alueen harrastekiekkoilijoille, jotka haluavat oppia jääkiekon laji- ja pelitaitoja laadukkaassa ohjatussa toiminnassa.

Harjoittelua on syyskuusta alkaen joka toinen viikko Astora Areenalla lauantaisin klo 9:00-10:00. Kerran kuussa on harjoituksen yhteydessä myös fysiikkaharjoitus. Ensimmäinen harjoituskerta on lauantaina 7.9.2019.

Kausi on jaettu syys- ja kevätkauteen, joihin molempiin voi ilmoittautua erikseen sen auettua. Syyskauden ilmoittautuminen on auki ja toimintaan mahtuu mukaan 25 kenttäpelaajaa ja kaksi maalivahtia. Syyskausi maksaa 189€. Hinta sisältää kaiken harjoittelun ja valmennuksen. Jokaisen osallistujan tulee itse huolehtia omasta vakuutuksestaan.

Aikuisten kiekkokoulun valmentajana toimii seuralegenda Pasi Peltonen, jolla on mittavan pelaajauran lisäksi pitkä valmennusura. Pasi omaa nykyajan huippuvalmentajan tietotaidon ja kovan vaatimustason. Osallistujat saavat siis varmasti kehittävän ja hikisen aamujään!

Ilmoittautuminen tapahtuu Porin Ässät ry:n sivujen kautta osoitteessa www.porinassat.fi/uutiset/36565/aikuisten-kiekkokoulu. Lisätietoja saat seuran taitovalmentaja Jarkko Lehtiseltä joko puhelimitse 050-3246 413 tai sähköpostilla jarkko.lehtinen@assat.com.

TERVETULOA MUKAAN!

Seuran uusimmat