Jarkko Lehtisestä uusi taitovalmentaja
Julkaistu: 02.03.2018 00.00

Jarkko Lehtisestä uusi taitovalmentaja

Nykyisen taitovalmentajan muuttaessa toiselle paikkakunnalle, seuran uudeksi taitovalmentajaksi on valittu 33-vuotias Jarkko Lehtinen.

Seuran junioripäällikkönä viimeiset kolme kautta toiminut Jarkko Lehtinen aloittaa uudessa tehtävässään 01.06.2018. Hänen sopimuksensa kattaa kaudet 2018-2021.

Lehtinen suoritti liikunnan alan opiskelunsa päätökseen vuoden 2017 aikana ja valmistui liikunnan ammattilaiseksi, erikoisalana jääkiekko. Lisäksi hän on suorittanut useita Jääkiekkoliiton koulutuksia. Pelaajataustaa Jarkolta on Ässien junioreista. Erilaisissa valmennus- ja työtehtävissä hän on toiminut jääkiekon parissa vuodesta 2006 alkaen.

-Odotan innolla, että pääsen aloittamaan uudessa tehtävässä. Olen tykännyt kovasti toimia seuran junioripäällikkönä viimeiset kolme vuotta ja tutustua pelaajiin, toimihenkilöihin, vanhempiin sekä kaikkiin sidosryhmiin sinä aikana. Haluan edelleen jatkaa seuran ja pelaajien kehittämistä tulevina vuosina, Jarkko Lehtinen kommentoi nimitystään.

-Taitovalmentajan tehtävä on erittäin tärkeä seurayhteisön ja pelaajien kehittämisen kannalta. Jarkko Lehtinen on osoittanut osaamisensa jo junioripäällikkönä ja olen vakuuttunut, että Jarkko tulee jatkamaan erinomaista työtään lasten ja nuorten eteen jatkossakin, kommentoi Ässien valmennuspäällikkö Jaakko Välimaa.

-Lehtisen koulutustausta sekä kokemus lasten ja nuorten kanssa toimimisesta muodostavat kokonaisuuden, joka antaa erinomaiset lähtökohdat taitovalmentajan tehtävän hoitamiseen sekä seuran ja seurayhteistyön kehittämiseen, Välimaa jatkaa.

Jarkko Lehtisen siirtyessä taitovalmentajan tehtävään, seura tulee lähiaikoina palkkaamaan uuden päätoimisen junioripäällikön Jarkolta vapautuvaan tehtävään.

Seuran uusimmat