Juha Virtanen aloittaa uutena junioripäällikkönä
Julkaistu: 16.03.2018 00.00

Juha Virtanen aloittaa uutena junioripäällikkönä

Jarkko Lehtisen siirtyessä taitovalmentajaksi on seuran uudeksi päätoimiseksi junioripäälliköksi valittu Juha Virtanen. Juha tulee aloittamaan tehtävässään 1.5.2018 alkaen.

54-vuotias Juha Virtanen on tehnyt pitkän uran urheilun, liikunnan ja jääkiekon parissa eri toimijoiden ja seurojen kanssa. Hänen koulutuksensa ja työkokemuksensa tukee erinomaisen hyvin junioripäällikön tehtävää.

Junioripäällikön keskeinen tehtävä on seuran lasten- ja nuorten toiminnan kehittäminen yhdessä taitovalmentajan, valmennuspäällikön ja urheilujohtajan kanssa. Juha tulee toimimaan myös seuran joukkueenjohtajien tukihenkilönä.

-Juha Virtanen on tehnyt pitkän uran urheilun, liikunnan ja jääkiekon parissa. Olen varma, että hänen osaamisensa, kokemuksensa, koulutuksensa ja arvomaailmansa on juuri sopiva kehittämään seuran lasten- ja nuorten toimintaa. Saimme tehtävään seuran näkökulmasta parhaan mahdollisen henkilön, kommentoi seuran valmennuspäällikkö Jaakko Välimaa.

-Olen innoissani tästä mahdollisuudesta ja erittäin motivoitunut aloittamaan tehtävässäni kevään aikana. Tunnen jo entuudestaan seuran eri toimijoita ja nyt onkin erittäin mukavaa päästä tekemään yhteistyötä heidän kanssaan, kommentoi tuore junioripäällikkö Juha Virtanen.

Seuran uusimmat