Ässät käynnistää Tyttöjen Luistelukoulun, Easy Hockeyn ja Special Hockeyn
Julkaistu: 03.05.2018 00.00

Ässät käynnistää Tyttöjen Luistelukoulun, Easy Hockeyn ja Special Hockeyn

Ässät haluaa pystyä tarjoamaan jokaiselle lapselle ja nuorelle mahdollisuuden harrastaa jääkiekkoa.

Ässien ja Luvian Kiekon järjestämä tyttöjen luistelukoulu käynnistyi viime viikonloppuna tutustumistapahtumalla. Toinen tutustumistapahtuma järjestetään tämän viikon lauantaina 05.05 klo.09.00 alkaen Astora Areenalla. Varsinainen toiminta käynnistyy syyskuun puolessa välissä.

Ässät käynnistää tulevalla kaudella myös Easy Hockey- ja Special Hockey-toiminnan.

Easy hockey on nuorille tarkoitettua jääkiekon harrastetoimintaa. Mukaan ovat tervetulleita kaikki, jotka tykkäävät pelata jääkiekkoa, mutta joilla ei välttämättä ole aikaa tai mahdollisuuksia käydä treeneissä useita kertoja viikossa. Aikaisempaa kokemusta jääkiekosta ei tarvita ja varusteiksi riittää luistimet, kaulasuoja, jääkiekkomaila ja ristikollinen jääkiekkokypärä. Tiedotamme asiasta lisää kesän aikana.

Special Hockey on nuorille erityislapsille, sekä tytöille että pojille, suunnattua toimintaa, joka mahdollistaa upean harrastuksen jokaiselle. Tiedotamme asiasta lisää kesän aikana.

Näiden upeiden mahdollisuuksien mahdollistamiseksi tarvitsemme vapaaehtoisia ohjaajia toimintaan mukaan. Mikäli olet kiinnostunut toimimaan ohjaajana Tyttöjen Luistelukoulussa, Easy Hockeyssa ja/tai Special Hockeyssa niin yhteydenotot Ässien junioripäällikköön Juha Virtaseen, juha@porinassat.fi , 044 0595204.

Lisätietoja tarvittaessa antaa valmennuspäällikkö Jaakko Välimaa, jaakko@porinassat.fi , 0447507763.

Seuran uusimmat