Ismo Läntinen Special Hockeyn päävalmentajaksi
Julkaistu: 23.08.2018 00.00

Ismo Läntinen Special Hockeyn päävalmentajaksi

Special Hockey on erityislapsille ja -nuorille, sekä tytöille että pojille, suunnattua toimintaa, joka mahdollistaa jääkiekkoharrastuksen jokaiselle.

Ryhmän valmentajana toimii kokenut urheiluvaikuttaja Ismo Läntinen. Pitkän valmentajakokemuksen omaava Läntinen on toiminut mm. päävalmentajana Liigassa Ässissä ja Tapparassa, Ässien Liigajoukkueen valmennusryhmässä sekä Ässien A-nuorten päävalmentajana. Salibandyssä Läntinen on valmenut SBS Poria, FBT Karhuja sekä kehitysvammaisten maajoukkuetta.

- Ässät, Patapaita ja jääkiekko kuuluvat kaikille. Olen todella tyytyväinen, että pääsemme aloittamaan Special hockey -toiminnan ja saimme valmentajaksi kokeneen kiekkomiehen, Porin Ässät ry:n valmennuspäällikkö Jaakko Välimaa kommentoi.

- Olen tästä mahdollisuudesta erittäin onnellinen. Tavoitteena on, että lapsilla on joukkueessa mukavaa ja he viihtyvät jääkiekon parissa, Ismo Läntinen kommentoi.


SPECIAL HOCKEY TUTUSTUMISTAPAHTUMA 15.9.

Toiminta käynnistyy lauantaina 15. syyskuuta pidettävällä tutustumistapahtumalla. Kokoontuminen on klo 10 ja jäävuoro Astora Areenassa klo 11-12.

Special Hockeyssa sisältö rakentuu hauskojen leikkien, kisojen ja pelien varaan. Osallistujat ovat jäällä jaettuna kunkin luistelutaidon mukaisiin ryhmiin, jotta jokaiselle löytyy sopivan haastava ja mukava oppimisympäristö.

Toimintaan voi osallistua kaiken tasoiset luistelijat ja mukaan pääsemiseksi ei ole määritettyjä diagnoosirajoja, joten toimintaan voivat osallistua kaikki lapset ja nuoret.

Mikäli lapsi tai nuori tarvitsee jäällä henkilökohtaista avustajaa, avustaja tulisi löytyä lapsen tai nuoren tukiverkostosta. Käytännön toiminnan toteuttamiseksi lapsella tai nuorella tulisi olla tapahtumissa paikalla oma vanhempi tai avustaja, avustamaan esimerkiksi luistimien sitomisessa.

Mikäli lapsi tai nuori tarvitsee apuvälineitä toiminnan mahdollistamiseksi niin Astora Areenalta löytyy työnnettäviä ”kelkkoja”. Muut apuvälineet tulisi olla osallistujalla itsellään. Välineitä vuokraa mm. VAU ry.

Special hockey aikataulu:

Varsinainen toiminta käynnistyy lauantaina 22. syyskuuta. Jäävuoro pidetään aina lauantaisin klo 11-12 Astora Areenassa. Harjoituksia on sekä syys -että kevätkaudella 13 kertaa.

Kustannukset:

Hinta osallistujille on 100 euroa / kausi, mikä sisältää jäävuorot, ohjauksen sekä pelipaidan omalla nimellä.

Ilmoittautumiset:

https://www.porinassat.fi/ilmoittaudu-kouluun

Vastuuhenkilö:

Porin Ässät: Juha Virtanen, junioripäällikkö, 0440595204, juha@porinassat.fi

Seuran uusimmat