Tyttöjen Luistelukouluun loistava valmennusnelikko
Julkaistu: 30.08.2018 00.00

Tyttöjen Luistelukouluun loistava valmennusnelikko

Tuuli Harjunpää, Annika Järvinen, Kirsi Pukkila ja Miamari Karta toimivat Ässien ja Luvian Kiekon järjestämän Tyttöjen Luistelukoulun valmentajina kaudella 2018-19.

Tuuli Harjunpää on Ässien kasvatti ja hänellä on 20 vuoden tausta pelaajana eri seuroissa. Harjunpää on valmentajana saavuttanut mm. C-tyttöjen Suomen mestaruuden vuonna 2006. Harjunpää on harrastanut jääkiekon lisäksi kaukalopalloa, ringetteä ja jalkapalloa. Hän on myös toiminut jääkiekkoerotuomarina. Tällä hetkellä hänen harrastuksiin kuuluvat crossfit ja voimanosto.

Annika Järvinen on pelannut jääkiekkoa noin 20 vuotta Ässissä, Porin Kärpissä, Tapparassa ja Rauman Lukossa. Jääkiekon lisäksi Järvinen on harrastanut salibandyä. Tällä hetkellä hän toimii fysioterapian yrittäjänä, ryhmäliikunnan ohjaajana ja crossfitin valmentajana. Nykyään Järvisen harrastuksiin kuuluvat crossfit ja golf.

Kirsi Pukkila on pelannut ringetteä yli 30 vuotta. Pukkila on saavuttanut huikealla urallaan viisi MM-kultaa, neljä SM-kultaa sekä noin 20 himmeämpää mitalia. Pukkila on pelannut myös jalkapalloa pääsarjatasolla. Ringeten parissa Pukkila on toiminut mm. nuorten maajoukkueen valmentajana. Hänen kasvattajaseuransa on Nurmijärven Kurra.

Miamari Karta on pelannut ringetteä lähes 20 vuotta. Ringeten lisäksi Karta on harrastanut myös pesäpalloa sekä jääkiekkoa. Karta on saavuttanut ringetessä mm. nuorten MM-kultamitalin sekä useita SM-mitaleja.

Tyttöjen luistelukoulu käynnistyy 15.9. järjestettävällä tutustumistapahtumalla. Lisätiedot ja ilmoittautumiset: https://www.porinassat.fi/uutiset/31774/tyttojen-l...

Seuran uusimmat