Tervetuloa Perheeseen
Julkaistu: 11.09.2018 00.00

Tervetuloa Perheeseen

TYTTÖJEN LUISTELUKOULU

Porin Ässät ja Luvian Kiekko aloittavat tytöille suunnatun luistelukoulun. Luistelukoulu rakentuu hauskojen leikkien, kisojen ja pelien varaan. Tytöt ovat jäällä jaettuna kunkin luistelutaidon mukaisiin ryhmiin, jotta jokaiselle löytyy sopivan haastava ja mukava oppimisympäristö. Jokaisessa tapahtumassa on mahdollisuus myös osallistua peleihin, jotka ovat sopivassa suhteessa jääkiekkoa ja ringetteä. Tyttöjen luistelukoulu on suunnattu 4-7 vuotiaille tytöille ja Luistelukouluun voi osallistua kaiken tasoiset luistelijat. Vasta-alkajilla on apuohjaajina oma vanhempi.

Lue lisää tästä: https://www.porinassat.fi/uutiset/31774/tyttojen-l...


SPECIAL HOCKEY

Special Hockey on erityislapsille ja -nuorille, sekä tytöille että pojille, suunnattua toimintaa, joka mahdollistaa upean harrastuksen jokaiselle. Toimintaan voi osallistua kaiken tasoiset luistelijat. Toimintaan pääsemiseksi ei ole määritetty diagnoosirajoja, joten toimintaan voivat osallistua kaikki lapset ja nuoret. Mikäli lapsi tai nuori tarvitsee jäällä henkilökohtaista avustajaa, avustaja tulisi löytyä lapsen tai nuoren tukiverkostosta. Käytännön toiminnan toteuttamiseksi lapsella tai nuorella tulisi olla tapahtumissa paikalla oma vanhempi tai avustaja, avustamaan esimerkiksi luistimien sitomisessa jne. Mikäli lapsi tai nuori tarvitsee apuvälineitä toiminnan mahdollistamiseksi niin Astora Areenalta löytyy työnnettäviä ”kelkkoja”. Muut apuvälineet tulisi olla osallistujalla itsellään. Välineitä vuokraa mm. VAU ry.

Lue lisää tästä: https://www.porinassat.fi/uutiset/32185/special-ho...


EASY HOCKEY (2006-2008 SYNTYNEET)

2006-2008 syntyneiden Easy Hockey –toiminta on jääkiekon harrastetoimintaa. Mukaan ovat tervetulleita kaikki, jotka tykkäävät pelata jääkiekkoa, mutta joilla ei välttämättä ole aikaa tai mahdollisuuksia käydä treeneissä useita kertoja viikossa. Aikaisempaa kokemusta jääkiekosta ei tarvita.

Lue lisää tästä: https://www.porinassat.fi/uutiset/32391/2006-2008-...


PATAJUNNULIIGA

Porin Ässien Patajunnuliiga on pienille jääkiekkoilijan aluille (v. 2010 syntyneet ja nuoremmat) suunnattu vauhdikkaan harrastuksen aloitusvaihe. Patajunnuliigassa opetellaan jääkiekon alkeita ja perustaitoja osaavan ohjauksen alaisuudessa. Elo-syyskuun vaihteessa käyntiin pyörähtävän kauden aikana Patajunnupelurit pääsevät kokeilemaan oikeita pelejä kauden aikana järjestettävissä turnauksissa ja peleissä. Kaksi-kolme kertaa viikossa tapahtuva harjoittelu perustuu mielekkääseen oppimiseen pelien ja leikkien avulla. Mukaan toimintaan voi tulla missä tahansa vaiheessa kautta.

Lue lisää tästä: https://porinassat.fi/uutiset/31877/tervetuloa-muk...

Seuran uusimmat