Eemeli Takalan pelaajapolku Tryout -tapahtumasta Liigaotteluun
Julkaistu: 07.03.2019 00.00

Eemeli Takalan pelaajapolku Tryout -tapahtumasta Liigaotteluun

Ässien Tryout -tapahtuma 13.-14. huhtikuuta Astora Areenassa, lue lisää tästä

23. HUHTIKUUTA 2016

Ässien perinteinen Tryout -tapahtuma järjestetään Astora Areenassa. Ässien seurajohdon silmiin osuu maaliahne hyökkääjä. Verkko heiluu tryout-tapahtumassa, mutta Ässäjohto antaa lopulta henkilökohtaiselle haastattelulle enemmän painoarvoa.

Haastattelussa esiin nousee pelaajaan kiivas halu kehittyä. Ässäjohto vakuuttuu ja pelaaja lähtee Tryout-tapahtumasta kotiin Seinäjoelle Ässien pelaajana.

KAUSI 2016 – 2017

Hyökkääjän pelipaikaksi valikoituu Ässien B2-joukkue. Joukkue menestyy ja etenee kevään pudotuspeleihin. Päivittäinen arjen tekeminen on kovalla tasolla.

Nuori hyökkääjä ottaa joukkueessa heti ratkaisupelaajan viitan harteilleen; 43 ottelussa syntyy hurjat tehot 42+36 =78

KAUSI 2017-2018

Askel ylöspäin. Ässien B-nuorten ykkösjoukkue joutuu aloittamaan kauden B-nuorten Mestiksestä. Tässäkin pilvessä on kuitenkin hopeareunus. Ässät voittaa otteluita näytöstyyliin ja joukkueen sekä nuoren hyökkääjän itseluottamus nousee kohisten.

Syksyn aikana Ässät ei häviä yhtään ottelua. Hyökkääjä iskee 13 ottelussa tehot 19+15 =34. Voittokulun keskellä pelillistä haastetta haetaan Nuorten SM-liigasta 17 ottelun verran.

Kevään aikana B-nuoret pelaavat B-nuorten SM-sarjan alempaa jatkosarjaa. Tarinamme hyökkääjä pystyy tekemään tulosta myös huomattavasti vaativammassa sarjassa; 17 ottelussa syntyy tehot 6+4 =10.

KAUSI 2018-2019

Askel ylöspäin. Nuori hyökkääjämme aloittaa ensimmäinen täyden kautensa Nuorten SM-liigassa. Tuloksena on heti vastuullinen rooli ja hyökkääjä rikkoo 20 maalin rajapyykin.

6. MAALISKUUTA 2019

Seinäjoen S-Kiekon kasvatti Eemeli Takala pelaa Porin Ässien paidassa uransa ensimmäisen Liigaottelun legendaarisessa Hakametsän hallissa Tapparaa vastaan.

- Eemeli Takalan pelaajapolun osalta haluan nostaa esiin kaksi asiaa. Luonnollisesti tärkeä virstanpylväs oli onnistunut tryout -tapahtuma. Hän vakuutti jäällä, mutta lopulta kaikista tärkein asia on henkilökohtainen keskustelu pelaajan kanssa. Siinä tuli esiin hänen valtava halunsa kehittyä pelaajana. Se halu on näkynyt läpi hänen aikansa täällä.

- Toisena asiana haluan nostaa esille hänen kautensa B2-joukkueessa. Ässien B2 on tehnyt jo vuosien ajan todella hienoa työtä. Joukkue on äärimmäisen tärkeä väliporras matkalla erittäin kilpailtuun ja kovatasoiseen B-nuorten SM-sarjaan.

- B2-joukkue oli Eemeli Takalan osalta erittäin tärkeä vaihe, jonka aikana pystyttiin luomaan hyvät pohjat seuraaville kausille, Ässien valmennuspäällikkö Jaakko Välimaa kommentoi.

- Olemme olleet todella tyytyväisiä yhteistyöhön Ässien kanssa. Seura on tukenut aina tarvittaessa ja meillä on ollut turvallinen olo, vaikka poika pitikin laittaa nuorena maailmalle.

- Eemeliä on viety Ässissä hienosti eteenpäin. Hän on saanut sitä mukaa vastuuta, kun hän on osoittanut pystyvänsä sitä ottamaan, Eemelin isä Jukka Takala kommentoi.


Ässien Tryout-tapahtuma 13.-14. huhtikuuta Astora Areenassa

Lue lisää tästä

Seuran uusimmat