C-akatemian valmennus kaudelle 2019-20
Julkaistu: 11.04.2019 00.00

C-akatemian valmennus kaudelle 2019-20

C-akatemian päävalmentajana kaudella 2019-20 toimii Tomi Santala. Joukkueen apuvalmentajina toimivat Roope Heikkilä ja Tuomas Stenfors.

Tomi Santala palaa Ässien organisaatioon Vaasassa viettämiensä vuosien jälkeen. Santala toimi edelliset kolme kautta valmennustehtävissä Vaasan Sportin organisaatiossa. Päättyneellä kaudella Santala oli Sportin C2 Team -joukkueen päävalmentaja.

-Tomi Santalan kanssa käymieni keskusteluiden jälkeen olen vakuuttunut, että hän on erinomainen valmentaja C-akatemialle. Akatemiajoukkueilla on erittäin tärkeä rooli seuran pelaajapolussa, toteaa Ässien valmennuspäällikkö Jaakko Välimaa.

-Hienoa palata Poriin ja Ässiin. Olen erittäin innostunut tulevan kauden C-akatemian valmennustehtävistä ja olen varma, että joukkueellamme on hieno kausi edessä, kommentoi Tomi Santala tuoretta nimitystään.

Joukkue muodostetaan pääsääntöisesti vuosina 2004-2005 syntyneistä pelaajista. Joukkueessa saa pelata myös vuonna 2003 syntyneitä pelaajia, joten heitäkin tullaan kauden aikana näkemään joukkueen vahvuudessa. Joukkueen kesäharjoitusryhmä julkaistaan viikolla 16 tai 17. Joukkue osallistuu tulevana syksynä C-nuorten aluesarjaan.

Seuran uusimmat