C2 AAA -joukkueen valmennus kaudelle 2019-20
Julkaistu: 11.04.2019 00.00

C2 AAA -joukkueen valmennus kaudelle 2019-20

C2 AAA -joukkueen päävalmentajana kaudella 2019-20 toimii Tomi Pöllänen. Valmennusryhmän täydentävät Juha Mattila ja Jaakko Virtanen sekä maalivahtivalmentaja Marko Jokiranta.

Tomi Pöllänen on toiminut ikäluokan vastuuvalmentajana Patajunnuliigasta asti ja kouluttautunut samalla SJL:n ja seuran järjestämissä koulutuksissa. Juha Mattila on toiminut aiemmin 2003-ikäluokan päävalmentajana Patajunnuliigasta aina C1-vaiheeseen asti. Jaakko Virtasella on useamman vuosikymmenen kokemus juniorivalmentamisesta.

-C2 AAA -joukkueella on ensi kaudella kasassa erittäin kokenut valmennusryhmä, jolla on varmasti paljon annettavaa joukkueen pelaajille. Jokaisella valmentajalla on selkeät vahvuusalueet, joiden kautta pelaajat tulevat saamaan erinomaista valmennusta, kommentoi Ässien valmennuspäällikkö Jaakko Välimaa.

-Olen erittäin innostunut ja motivoitunut ensi kaudesta. Meillä on kasassa hieno valmennusryhmä ja on mahtavaa päästä auttamaan nuoria pelaajia eteenpäin jääkiekon parissa, toteaa Tomi Pöllänen.

Joukkueen kesäharjoitusryhmä julkaistaan viikolla 16 tai 17. Joukkue osallistuu tulevana syksynä C2 AAA -alkusarjaan.

Seuran uusimmat