C1-joukkueen valmennusryhmä kaudelle 2019-20 on nimetty
Julkaistu: 26.03.2019 00.00

C1-joukkueen valmennusryhmä kaudelle 2019-20 on nimetty

C1-joukkueen kauden 2019-20 valmennusryhmä on nimetty. Päävalmentajana tulevalla kaudella toimii Pasi ”Pele” Peltonen. Valmennusryhmän täydentävät Tony Luukkala ja Lauri Korpela sekä maalivahtivalmentajana Joni Rinne.

Pasi Peltonen pelasi pitkällä urallaan Liigassa 876 ottelua. Peliuransa jälkeen Peltonen on toiminut pitkään eri juniorijoukkueiden valmennuksessa. Alkava kausi on Peltoselle kolmas 2004-ikäluokan peräsimessä.

-Peltonen on valmentamisen ohessa osallistunut aktiivisesti eri koulutuksiin ja tuonut panoksensa seuran kehittämiseen keskusteluiden kautta. Seuran kannalta on erittäin hienoa asia, että entinen huippupelaaja on innostuneesti mukana seuran toiminnassa ja valmis myös kouluttautumaan Suomen Jääkiekkoliiton ja Ässien järjestämissä koulutuksissa, kommentoi Ässien valmennuspäällikkö Jaakko Välimaa.

Peltosella riittää intohimoa pelaajien eteenpäin viemiseen.

-Joka päivä tulee mietittyä, millä tavalla kutakin yksilöä voisi auttaa vielä paremmin. C-ikävaiheessa pelaajat ovat kuitenkin vielä huippu-urheilupolkunsa alkuvaiheessa ja on tärkeää pystyä rakentamaan pohjaa kuntoon myöhempiä vuosia varten. Lopulta pelaajan oma halu ja motivaatio ovat ratkaisevassa asemassa, toteaa Pasi Peltonen.

C1-joukkue osallistuu alkavalla kaudella C-nuorten SM-alkusarjaan. Joukkue muodostetaan pääosin vuonna 2004 syntyneistä pelaajista. Kilpailusääntöuudistusten johdosta, joukkueessa voi pelata kaksi vuonna 2003 syntynyttä pelaajaa.

Seuran uusimmat