Porin Ässien Sporttikerho
Julkaistu: 04.10.2019 00.00

Porin Ässien Sporttikerho

Haluatko harrastaa liikuntaa ja kokeilla useita eri liikuntalajeja? Porin Ässien Sporttikerhossa se on mahdollista!

Kerran viikossa toimiva ympärivuotinen kerho on tarkoitettu alakouluikäisille pojille ja tytöille. Sen tarkoitus on tutustuttaa porilaiset lapset ja perheet monipuolisen liikunnan pariin. Sporttikerhossa liikutaan kouluvuoden ympäri eri lajeihin tutustuen ja vuodenaikoja hyödyntäen.

Teemme aktiivista seurayhteistyötä kerhon järjestelyissä ja haluamme tukea lapsiperheitä sopivan lajin ja mukavan liikuntaharrastuksen löytämisessä. Sporttikerho voi toimia myös pienten jääkiekon harrastajien liikunta-aktiivisuuden ja monipuolistamisen välineenä.

Toimintakausi on 28.10.2019 – 11.5.2020, jonka aikana on 24 harrastuskertaa. Toiminnan ”kotipesänä” toimii Kaarisillan koulun liikuntasali maanantai-iltaisin. Lajitutustumisia pidetään myös joitakin kertoja vuodessa Porin eri liikuntapaikoilla. Toiminnasta vastaavat Ässien koulutetut ohjaajat ja lajivalmentajat muista porilaisista seuroista.

Sporttikerhon tunnit sisältävät paljon viitepelejä sekä leikkejä ja lisäksi tutustutaan mm. seuraaviin lajeihin ammattitaitoisessa ohjauksessa; Frisbeegolf, Koripallo, Tennis, Salibandy, Golf, Futsal, Jääkiekko ja jääpelit, Pesäpallo, Yleisurheilu, Suunnistus, Kamppailulajit ja Breakdance.

Sporttikerhon avoimet paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja ryhmiin otetaan 30 hlö. Kerhon hinta on 199 €, joka sisältää sporttikerhotuotteen, ohjauksen, salivuoromaksut, lajitutustumiset, vakuutuksen ja Ässien juniorikortin, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn Ässien liigapeleihin.

Lisätiedot, junioripäällikkö Juha Virtanen 0440 595 204.

Mukaan pääset ilmoittautumaan osoitteessa Porin Ässien Sporttikerhon ilmoittautuminen

Seuran uusimmat