B1-nuoret aloittivat sarjaturnauksen komealla voitolla
Julkaistu: 29.11.2019 00.00

Ässät kohtasi perjantain ottelussa KooKoon. Ässät oli ottelussa kuskin paikalla, mutta KooKoo onnistui menemään toisessa erässä 0-1 johtoon Jesse Nurmen maalilla. Ässät tasoitti ottelun noin viisi minuuttia myöhemmin, kun Juuso Aaltonen sivalsi kiekon maaliin. Esityön maaliin teki Valtteri Karnaranta. Kolmannessa erässä Ässät meni 2-1 johtoon, kun Juuso Aaltonen teki illan toisen maalinsa. Loppulukemat 3-1 viimeisteli Kalle Myllymaa.

Ässien maalilla torjunut Juuso Helomaa venyi kiekon eteen 12 kertaa. KooKoon Tuukka Niskaselle kirjattiin ottelussa peräti 48 torjuntaa.

-Pelasimme hyvän ja ehjän ottelun. Jaksoimme tehdä töitä koko ottelun ja pysyimme kiinni sovituissa asioissa. Maalipaikkoja oli valtava määrä, päävalmentaja Juha-Matti Kemppainen kommentoi.

Ässät on B-nuorten SM-alkusarjassa kymmenentenä.

Patapaidat kohtaavat lauantaina Kiekko-Vantaan. Ottelu alkaa Vierumäellä klo.13.30.