Samuli Marjeta on B-nuorten seuraava päävalmentaja
Julkaistu: 29.01.2020 00.00

Samuli Marjeta on B-nuorten seuraava päävalmentaja

Samuli Marjeta on Ässien B-nuorten seuraava päävalmentaja kaksivuotisella sopimuksella. Marjeta siirtyy Ässiin HIFK:n organisaatiosta C-nuorten päävalmentajan tehtävistä ja Ässien B-nuorten nykyinen päävalmentaja Juha-Matti Kemppainen siirtyy ensi kaudeksi Ässien A-nuorten päävalmentajaksi.

Samuli Marjeta on 32-vuotias Valmentajan erikoisammattitutkinnon suorittanut ja ikäisekseen kokenut valmentaja. Viimeiset vuodet hän on toiminut HIFK:n organisaatiossa mm. ikäluokkavastaavana, taitovalmentajana sekä nyt viimeisenä C-nuorten päävalmentajana.

Marjeta on kouluttanut itseään laajalti ja hän on suorittanut mm. Psyykkisen valmentajan koulutuksen sekä Mentaalivalmennuksen koulutuksen. Päävalmentajana hänen paras saavutuksensa on naisten seurajoukkueiden Euroopan mestaruus sekä SM-hopea Ilveksessä 2011.

- Saamme Samuli Marjetasta erittäin kouluttautuneen ja osaavan valmentajan, jonka suurimmat vahvuudet liittyvät opettamisen taitoon.

- Hän on valmentajana erittäin ihmislähtöinen ja hän sopii seuran arvoihin, joista hän oli hyvin kiinnostunut. Hänellä on myös selkeä intohimo arvojen viemiseksi kentälle ja meiltä löytyi selkeä yhteinen arvomaailma, Ässien vt. valmennuspäällikkö Juha Virtanen kommentoi.

- Haluan kiittää Ässiä luottamuksesta ja saamastani mahdollisuudesta toimia organisaatiossa tulevat vuodet. Oma tavoitteeni on, että pystymme tekemään hyvää ja pitkää yhteistyötä koko Ässien seurayhteisön kanssa useamman vuoden ja haluan tuoda kaiken osaamiseni ja kokemukseni Ässien ja Ässäpelaajien käyttöön.

- Tuleva pestini on erittäin mielenkiintoinen haaste ja seuraava askel itselleni. Ässät on saanut minut vakuuttuneeksi, että seurassa tehdään hyvää yhteistyötä yli ikäluokkarajojen.

- Valmentajana pidän tärkeimpänä asiana joukkueen hyvää ilmapiiriä ja yksilön uskallusta heittäytyä mukaan täysillä yhteiseen hyvään. Kun yksilöt voivat hyvin, joukkue voi hyvin. Tämän ketjun pyöriessä tapahtuu isoja kehitysaskeleita yksilö- ja joukkuetasolla lyhyessäkin ajassa.

-Ässät on nyt ja myös tulevaisuudessa loistava paikka nuorelle pelaajalle kasvaa ja kehittyä kohti oman potentiaalinsa maksimia, Samuli Marjeta kommentoi.

Seuran uusimmat