Tulevaisuusrahaston tukihaku on käynnistynyt
8.11.2019 10:25 Uutiset / Porin Ässät ry

Tulevaisuusrahasto jakaa tänäkin vuonna avustuksia pelaajille ja perheille

Tukihaku on käynnistynyt ja päättyy 20.11.2019. Hakemukset toimitetaan sähköpostitse valmennuspäällikkö Jaakko Välimaalle, jaakko.valimaa@assat.com tai postitse osoitteeseen Ässä Juniorituki ry, Jäähallinpolku, 28500, Pori.

Hakemuksen voit ladata ja tulostaa tästä: http://juniorituki.fi/wp-content/uploads/2017/08/Tulevaisuusrahasto_avustushakemus.pdf

Seura toimittaa hakemukset Tulevaisuusrahaston käsiteltäväksi.

Tulevaisuusrahaston tarkoituksena on tarvittaessa auttaa taloudellisesti perheitä lasten urheiluharrastuksen kustannuksissa.

Porilaissyntyinen huippukiekkoilija Jesse Joensuu teki aloitteen ja lahjoitti yhdessä porilaisten kiekkoihmisten kanssa alkupääoman, josta muodostettiin myöhemmin ’Tulevaisuusrahasto, Pori’ yhdeksi Alumnin Tukisäätiön erikoisrahastoista. Rahaston reilut 20 perustajajäsentä ovat nykyisiä tai jo lopettaneita kiekkoilijoita tai muuten vahvoja porilaisia kiekkoihmisiä. Keski-ikä on noin 30 vuotta. Suuri osa on sitoutunut lahjoittamaan kymmeneksi vuodeksi eteenpäin.

Kertyneet varat osoitetaan lyhentämättä suoraan kohteeseen. Lahjoittaja siis tietää, mihin hänen antamansa eurot käytetään, koska kuluja ei niistä mene. Nuorten kiekkoilijoiden lisäksi rahasto voi myöhemmin olla edistämässä kehitysvammaisten urheilua ja olla mukana muissa hankkeissa tukemassa paikallisia nuoria urheilun avulla.

Ässä Juniorituki ry on auttanut Tulevaisuusrahaston organisoitumisessa ja tulee vastakin toimimaan Tulevaisuusrahaston yhteistyökumppanina. Kaikki perustajajäsenet voivat vaikuttaa varojen käyttöön, mutta viimeinen päätäntävalta on rahaston alkuunpanijalla Jesse Joensuulla.

Lisätietoja antaa Jaakko Välimaa, jaakko.valimaa@assat.com, 0447507763.


   
Lisää uutisia
Detroit
«  Heinäkuu   »
Kategoriat