Lasten kannustaminen ja esimerkkinä oleminen
13.9.2019 14:48 Uutiset / Porin Ässät ry

Lasten kannustaminen ja esimerkkinä oleminen

Haluamme olla seurana esimerkillinen kasvattaja ja tehtävämme on tukea lasten kasvua jääkiekon parissa. Kaikissa seuran tapahtumissa tulee aikuisten henkilöiden ymmärtää oma vastuu tässä tehtävässä. Haluammekin muistuttaa kaikkia lasten vanhempia toimimaan seuran arvojen mukaisesti. Alla olevat asiat on hyvä kerrata tasaisin väliajoin.

Lapset harrastavat ja vanhemmat sekä muut katsomossa olevat henkilöt kannustavat. Jääkiekko on hieno harrastus, jonka parissa lapset oppivat tärkeitä sosiaalisia taitoja. Meidän tulee vanhempina olla esimerkillisiä ja kannustaa lapsia tekemään parhaansa.

Aikuisina kannustamme jokaista liikkuvaa lasta. Meidän tulee aikuisina nähdä, että kyse on lasten urheilusta. Lapset ovat henkisesti herkkiä ja meidän tulee vahvistaa heidän minä-kuvaa kannustamalla kaikkia tasapuolisesti.

Lasten pelissä ilo ja tunne ovat voittoa tärkeämpiä. Lasten tulee iloita omasta tekemisestään ja kokea että jääkiekossa tärkeintä on nauttia pelistä. Meidän tulee kannustaa lapsia iloitsemaan myös muista onnistumista kuin maaleista ja voitoista.

Lasten pelissä toimijat ovat ihmisiä. Valmentajia ja tuomareita tulee kohdella ihmisinä vaikka he tekevät virheitä. He tekevät paljon arvokasta työtä lasten eteen ja meidän tulee kunnioittaa heitä. Kunnioittamalla heitä itse, annamme lapsille mallin, että myös lasten tulee kunnioittaa heidän ratkaisuja.


   
Lisää uutisia
Easy-hockey
«  Syyskuu   »
Kategoriat