DETROIT
1.8.2019 16:12 Uutiset / Detroit

DETROIT

PATAJUNNULIIGAN TOIMINTA

Porin Ässien Patajunnuliiga on pienille jääkiekkoilijan aluille (v. 2011 syntyneet ja nuoremmat) suunnattu vauhdikkaan harrastuksen aloitusvaihe. Patajunnuliigassa opetellaan jääkiekon alkeita ja perustaitoja osaavan ohjauksen alaisuudessa. Elo-syyskuun vaihteessa käyntiin pyörähtävän kauden aikana Patajunnupelurit pääsevät kokeilemaan oikeita pelejä kauden aikana järjestettävissä turnauksissa ja peleissä. Kaksi-kolme kertaa viikossa tapahtuva harjoittelu perustuu mielekkääseen oppimiseen pelien ja leikkien avulla.

Juniori-Ässien Patajunnuliigassa pelaa viisi joukkuetta. Ryhmät on nimetty NHL-joukkueiden mukaan: Chicago, Detroit, MInnesota, Montreal ja Toronto. Joukkueet harjoittelevat kauden aikana sekä yhdessä että erikseen. Jokaisessa jäätapahtumassa lapset jaetaan oman tason mukaisiin ryhmiin, jotta jokainen pelaaja saa haasteita omalla tasollaan.

PATAJUNNULIIGAN TOIMINTAAN VOI TULLA MUKAAN KOKO KAUDEN AJAN!

VARUSTEET:

Pakolliset varusteet jäälle tullessa on ristikolla varustettu jääkiekkokypärä, kaulasuoja, polvisuojat, hanskat, maila ja luistimet. Jos ei vielä kaikkia varusteita ole niin Patajunnuliigalla on kahdet lainavarusteet, joilla pääsee kokeilemaan pelaamista.

SEURAN VARUSTEMYYMÄLÄSTÄ LÖYTYY EDULLISIA KÄYTETTYJÄ VARUSTEITA, KANNATTAA KÄYDÄ TUTUSTUMASSA! VARUSTEMYYMÄLÄÄN PÄÄSEE SOPIMALLA AJASTA SEURAN JUNIORIPÄÄLLIKÖN / TAITOVALMENTAJAN KANSSA.

KAUSIMAKSUT KAUDELLA 2019-2020:

Elokuusta huhtikuuhun kestävän Patajunnukauden hinta määräytyy porrastetusti ikäluokan mukaan:

v. 2013 ja myöhemmin syntyneiden kausimaksu on 270€.

v. 2012 syntyneiden kausimaksu on 290€ (sisältää ikäluokan erillisen jäävuoron tekojääkaukalossa koko talven ajan).

v. 2011 syntyneiden kausimaksu on 360€ (sisältää ikäluokan erillisen harjoitusvuoron jäähallissa koko kauden ajan).

Kausimaksu pitää sisällään mm. harjoittelun, turnaukset sekä sisäänpääsyn Ässien liigaotteluihin oikeuttavan juniorikortin. Kausimaksu maksetaan verkkomaksulla.

Jokaisen osallistujan / osallistujan vanhemman tulee hankkia lapsipelipassin. TÄSTÄ pääsee näkemään pelipassiluokat. Lapsipelipassi maksaa 16 € sisältäen vakuutuksen. Vakuutuksen osuus on 10 €. Jokainen vanhempi vastaa itse pelaajan vakuutuksesta, joka kattaa mahdolliset vahingot ja tapaturmat.https://info.suomisport.fi/ linkistä pääsee hankkimaan lapsipelipassin. Vanhemman / huoltajan pitää ensin rekisteröityä suomisportiin, ennen kuin pääsee seurapassia ja vakuutusta ostamaan.


Patajunnuliigan toimintaan pääset ilmoittautumaan tämän linkin kautta https://www.porinassat.fi/lomakkeet
Patajunnuliiga-asioissa seuran yhteyshenkilönä toimii

Juha Virtanen

Junioripäällikkö

p. 044 059 5204

juha.virtanen@assat.com


Detroit

Joukkueen yhteyshenkilöt

Joukkueenjohtajat: Laura Hongisto ja Katja Lindström

Vastuuvalmentaja: Mika Rukakoski

Pelipaidan väri: punainen


   
Lisää uutisia
Detroit
«  Syyskuu   »
Kategoriat