Tämän lomakkeen avulla pääset ilmoittautumaan mukaan Porin Ässien kesän taito- ja pelileirille.
 
HUOM! Leiri pitää maksaa heti ilmoittautumisen yhteydessä.
 
Tervetuloa mukaan!
Tämän lomakkeen avulla pääset ilmoittautumaan mukaan Porin Ässien kesän taito- ja pelileirille.
 
HUOM! Leiri pitää maksaa heti ilmoittautumisen yhteydessä.
 
Tervetuloa mukaan!

Tämän lomakkeen avulla pääset ilmoittautumaan Patajunnuliigan kaveripäivään 2.3.

Tervetuloa mukaan!

Tämän lomakkeen avulla ilmoittaudutaan mukaan kevään pelijäätoimintaan, mikä käynnistyy viikolla 2 ja kestää maaliskuun loppuun asti pl. hiihtolomaviikko. Harjoittelupaikkana toimii Astora Areena ja aikana keskiviikko klo 15-16.
 
Nimensä mukaisesti toiminta painottuu pelaamiseen. Alussa on lyhyt luistelu- ja kiekonkäsittelyosuus, jonka jälkeen pistetään pelit käyntiin. Tapahtumissa pitää olla kaikki varusteet päällä ja oman joukkueen harjoituspaita. Paikanpäällä pystytään auttamaan tarvittaessa luistimien kanssa, mutta toivomus on pelaajan tulossa paikalle täysin varusteet päällä.
 
Aika on varmasti haastava, mutta kimppakyytejä yms. hyödyntämällä toivottavasti kaikki innokkaat pääsevät paikalle. Hyvänä puolena ajassa on, että tämän jälkeen on vielä koko päivä aikaa olla kavareiden ja perheen kanssa.
 
Toiminta maksaa 50€ ja se pitää maksaa heti ilmoittautumisen yhteydessä.
 
Toiminnasta vastaa Jarkko Lehtinen. Mikäli toiminnasta tulee kysyttävää, ota häneen yhteyttä.
 
Alla yhteystiedot:
jarkko.lehtinen@assat.com
050 3246 413
Tämän lomakkeen avulla ilmoittaudutaan mukaan kevään taito- ja pelijäätoimintaan, mikä käynnistyy tammikuussa viikolla 2 ja kestää maaliskuun loppuun asti. Harjoittelupaikkana toimii Astora Areena.
 
Toiminta maksaa 80€ ja se pitää maksaa heti ilmoittautumisen yhteydessä.
 
Aikataulu
  • U10 harjoittelee aina maanantaisin klo 15-16
  • U14-U13 harjoittelee aina tiistaisin klo 15-16
  • U12-U11 harjoittelee aina torstaisin klo 15-16
  • Pelijää U14-U10 perjantaisin klo 15-16.

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua mukaan Unelmaa tukemassa -kampanjaan.

Kampanja sisältää tukijoille paikan uudesta ”Unelmaa tukemassa” -mainostaulusta sekä kunniakirjan, jonka voi asettaa esille esimerkiksi yrityksen tiloihin. Mainostaulu tullaan ripustamaan Astora Areenan seinälle syksyn 2023 aikana. Kampanjaan voi osallistua sekä yritykset että yksityishenkilöt. Tämän lisäksi yrityksen tai yksityishenkilön nimi tulee näkyviin Ässien junioreiden kotisivuille.

Unelmaa tukemassa -paketit:

500€, yrityksen logo Unelmaa tukemassa -mainostauluun, kunniakirja sekä yrityksen nimi verkkosivuille

250€, yrityksen/henkilön nimi Unelmaa tukemassa -mainostauluun, kunniakirja sekä yrityksen/henkilön nimi verkkosivuille

Kampanjan avulla yritetään mahdollistaa jokaisen lapsen ja nuoren jääkiekkoharrastus sekä jääkiekkounelman tavoittelu. Kampanjan tuotto kohdistetaan kokonaisuudessaan lasten ja nuorten harrastamiseen.

 

Syyskaudella ollaan kerran viikossa jäällä opettelemassa luistelua ja pelaamista lauantaisin Astora Areenalla klo 10-11.

Lisätietoja toiminnasta antaa:

Jarkko Lehtinen

050 3246 413

jarkko.lehtinen@assat.com

 

Tämän lomakkeen kautta pääsee ilmoittautumaan uutena pelaajana mukaan seuran Patajunnuliigaan.

 
Tietoa Patajunnuliigan toiminnasta tästä LINKISTÄ.
 
 
Yhteystiedot:
Jarkko Lehtinen
Taitovalmentaja
050 324 6413
jarkko.lehtinen@assat.com

Tämän lomakkeen avulla pääset ilmoittamaan kiinnostuksesi jääkiekon erotuomarin tehtäviä kohtaan.

Tämän lomakkeen avulla uudet seuraan tulevat pelaajat ikäluokista U20-U10 ilmoittautuvat kaudelle 2023-24. Yli 18-vuotiaat voivat itse täyttää lomakkeen ja hyväksyä ilmoittautumisehdot. Alle 18-vuotiaiden ilmoittautumisen pitää tehdä pelaajan vanhempi.
 
Ilmoittautumisvahvistus lähetetään pelaajan vanhemmalle sähköpostitse.

Tämän lomakkeen avulla pääset ilmoittautumaan mukaan Pori-Liigaan pelaajaksi. Ilmoittautumisen jälkeen olemme teihin yhteydessä ja katsomme sinulle joukkueen, jossa pääset harrastamaan jääkiekkoa.

Special Hockey on erityislapsille ja -nuorille, sekä tytöille että pojille, suunnattua toimintaa, joka mahdollistaa upean harrastuksen jokaiselle.

Toimintaan voi osallistua kaiken tasoiset luistelijat. Toimintaan pääsemiseksi ei ole määritetty diagnoosirajoja, joten toimintaan voivat osallistua kaikki lapset ja nuoret. Mikäli lapsi tai nuori tarvitsee jäällä henkilökohtaista avustajaa, avustaja tulisi löytyä lapsen tai nuoren tukiverkostosta. Käytännön toiminnan toteuttamiseksi lapsella tai nuorella tulisi olla tapahtumissa paikalla oma vanhempi tai avustaja, avustamaan esimerkiksi luistimien sitomisessa. Mikäli lapsi tai nuori tarvitsee apuvälineitä toiminnan mahdollistamiseksi niin Astora Areenalta löytyy työnnettäviä ”kelkkoja”. Muut apuvälineet tulisi olla osallistujalla itsellään. Välineitä vuokraa mm. VAU ry.

Special Hockeyssa sisältö rakentuu hauskojen leikkien, kisojen ja pelien varaan.

Osallistujat ovat jäällä jaettuna kunkin luistelutaidon mukaisiin ryhmiin, jotta jokaiselle löytyy sopivan haastava ja mukava oppimisympäristö.

Toiminta kattaa harjoitukset syyskuun puolivälistä maaliskuun loppuun. Mahdollisiin peleihin valitaan pelaajat vastustajan ikähaarukan mukaisesti.

Kustannukset:

Toiminta on harrastajalle maksuton (sisältää jäävuorot, juniorikortin ja ohjauksen). Pelipaidasta ja muista mahdollisista tapahtumista aiheutuneet kustannukset laskutetaan erikseen.

Varusteet:

Pakolliset varusteet ovat luistimet, kaulasuoja, jääkiekkomaila ja ristikollinen jääkiekkokypärä. Lisäksi suosittelemme käytettäväksi polvisuojia.

 

PELIPASSI JA VAKUUTUS

Seura hankkii jokaiselle pelaajalle pelipassin. Jokaisen osallistujan / osallistujan vanhemman tulee huolehtia pelaajan vakuutuksista.

Toimintaan voi tulla mukaan koko kauden!

Pori Energia luistelukoulu käynnistyy 27.11. Maksuton luistelu koulu on suunnattu vuonna 2014 ja myöhemmin syntyneille lapsille. Toiminta käynnistyy Porin tekojääradalla marraskuussa, kun tekojäärata on käyttökunnossa. Koko talven ajan maanantaisin klo 18:00 – 19:00 järjestettävä luistelu- ja pelikoulu tarjoaa liikuntaa, ulkoilua ja yhdessäoloa koko perheelle, sillä luistelukoululaisten vanhemmat toimivat varsinkin alkutaipaleella luistelukoulun apuohjaajina.

Ennen ilmoittautumista rekisteröidytään SUOMISPORTIIN, jonka yhteydessä maksetaan 7€ kiekkokoulurekisteröitymismaksu. Alla ohjeet rekisteröitymiseen:

Valitse Osta lisenssi/pelipassi. Valitse lajiksi Jääkiekko(Suomen Jääkiekkoliitto) ja pelipassiksi Kiekkokoulurekisteröinti. Seuraksi valitaan Porin Ässät ry. Rekisteröinti sisältää vakuutuksen toimintaan.

Tervetuloa harjoittelemaan luistelua ja pelaamista osaavassa ohjauksessa ja turvallisessa ympäristössä!

Etsimme uusia valmentajia mukaan seuraamme eri ikäluokkien joukkuetoimintaan, ohjaajia luistelu- ja kiekkokouluihin sekä monipuolisen liikunnan ohjaamiseen.

Porin Ässät ry järjestää joukkuetoimintaa Astora Areenalla, Isomäki Areenalla ja harjoitusjäähallissa. Lisäksi järjestämme Porin ja Ulvilan esikoululaisille luistelukoulun Astora Areenalla, 3–10-vuotiaille lapsille luistelukoulun Tekojääradalla (marraskuun puolivälistä alkaen) ja alakoululaisille suunnattu luistelukerho Liisantorin Tekojäällä. Mukana toiminnassamme liikkuu kauden aikana yli tuhat eri ikäistä harrastajaa ja tämä mahdollistaa valmentajille omaan tasoon ja kiinnostukseen sopivan ryhmän löytymisen.

Toimintaamme kuuluu alle kouluikäisille suunnattu Liikkari – Lasten liikuntaleikkikoulu, alakouluikäisille suunnattu Sporttikerho, Pata temppukoulu, viidellä koululla pidettävä Pata on Valttia – monipuolisen liikunnan kerho sekä Harrastamisen Suomen mallin Parkour- ja Sporttijengi ”kerhot”

Tarjoamme valmentajille ja ohjaajille mahdollisuuden kehittää ja kouluttaa itseään.

Pelaajan lopettaessa jääkiekon pelaamisen Porin Ässissä tulee hänen tehdä tämän lomakkeen avulla seuralle lopettamisilmoitus. Lomakkeella kysymme lopettamiseen vaikuttaneista syistä ja halukkuudesta osallistua lajin toimintaan jatkossa muissa tehtävissä.
Tämän lomakkeen avulla pääset ilmoittautumaan seuran jäseneksi. Jäsenmaksu 30€ maksetaan heti ilmoittautumisen yhteydessä.
Tämän lomakkeen avulla pääset ilmoittautumaan Porin Ässien maalivahtileirille. Leirin hinta 199€. Leiri tulee maksaa heti ilmoittautumisen yhteydessä.

Tämän lomakkeen kautta pääset ilmoittautumaan toimihenkilöksi kaudelle 2023-24.

Seuran jokaisen toimihenkilön tulee ilmoittautua tämän lomakkeen avulla uudelle kaudelle ja tämän ilmoittautumisen pohjalta heille tehdään SJL:lle toimihenkilörekisteröinti.

Jokaisen toimihenkilön on oltava seurana jäsen ja seuran jäsenmaksu 30€ maksetaan heti ilmoittautumisen yhteydessä.

 Lomake sulkeutuu 03.03.2024 23.59

Tällä lomakkeella voit hakea tukea jääkiekkoharrastuksen kustannuksiin. Hakuaika päättyy 3.3.2024. Tukea haetaan sen ikäluokan mukaan, mihin pelaaja kuuluu kaudella 2024-2025.

 

Tukisummat: 

U13-U14 700€

U15-U16 1000€

U17-U18 1300€

 

KRITEERIT TUEN MYÖNTÄMISELLE:

Perheen työttömyydestä, sairauksista, lasten runsaslukuisuudesta tai muusta toimeentuloon vaikuttavista syistä johtuvat taloudelliset haasteet. Tukea saadakseen pelaajalta edellytetään kunnianhimoa lajia kohtaan.

 

Patalätkä on jääkiekon harrastetoimintaa 2006 - 2013 syntyneille pojille ja tytöille. Mukaan ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat pelata jääkiekkoa, mutta joilla ei välttämättä ole aikaa tai mahdollisuuksia käydä harjoituksissa useita kertaa viikossa. Aikaisempaa kokemusta jääkiekosta ei tarvita. 
Mukaan toimintaan voi lähteä vaikka kesken kauden. 
Pelaajat harrastavat kahdessa ikäryhmässä: 2006 - 2009 syntyneet ja 2010 - 2013 syntyneet.

Tällä lomakkeella pääset tekemään hakemuksen varustepaketille. 

Grow the Game -kampanja on Bauerin ideoima ja sen tavoitteena on innostaa entistä enemmän harrastajia jääkiekon pariin iästä ja taustasta riippumatta. Bauer on valmistanut innovatiivisia jääkiekkovarusteita kuten mailoja, hanskoja, suojuksia ja kypäriä jo yli 80 vuoden ajan ja onkin näin ollen tärkeä kumppani myös XXL:lle. Vuonna 2021 XXL päätti liittyä mukaan Grow the Game -kampanjaan kasvattaakseen lajin tietoisuutta ja mahdollistaakseen lajin harrastamisen entistä useammalle.