Tämän lomakkeen avulla ilmoittaudutaan seuran pelijäätoimintaan. Pelijäätoimintaa järjestetään Astora Areenalla klo 15:00-16:00 tiistain-perjantain välisinä päivinä ja se on suunnattu U14-U10 ikäisille pelaajille. Tapahtumissa pelaajat jaetaan osallistumäärän mukaisesti eri peliryhmiin.

Pelijäätoimintaan voi osallistua vaikka kaikkina päivinä tai valita itselleen sopivimmat päivät. Osallistuvat pelaajat lisätään Jopoxissa Pelijäätoiminta-ryhmään, jonka kautta ilmoittaudutaan aina mukaan yksittäisiin tapahtumiin samalla tavalla kuin joukkuetoiminnassa.

Syyskauden toiminta maksaa 80€ ja se maksetaan heti ilmoittautumisen yhteydessä. 
Patalätkä on jääkiekon harrastetoimintaa 2006 - 2013 syntyneille pojille ja tytöille. Mukaan ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat pelata jääkiekkoa, mutta joilla ei välttämättä ole aikaa tai mahdollisuuksia käydä harjoituksissa useita kertaa viikossa. Aikaisempaa kokemusta jääkiekosta ei tarvita. 
Mukaan toimintaan voi lähteä vaikka kesken kauden. 
Pelaajat harrastavat kahdessa ikäryhmässä: 2006 - 2009 syntyneet ja 2010 - 2013 syntyneet.
Tämän lomakkeen kautta pääsee ilmoittautumaan uutena pelaajana mukaan seuran Patajunnuliigaan.

Tietoa Patajunnuliigan toiminnasta tästä LINKISTÄ.

Yhteystiedot:
Jarkko Lehtinen
Taitovalmentaja
050 324 6413
jarkko.lehtinen@assat.com
Tämän lomakkeen kautta pääset ilmoittautumaan toimihenkilöksi kaudelle 2022-23. Seuran jäsenmaksu 30€ maksetaan heti ilmoittautumisen yhteydessä.
Pelaajan lopettaessa jääkiekon pelaamisen Porin Ässissä tulee hänen tehdä tämän lomakkeen avulla seuralle lopettamisilmoitus. Lomakkeella kysymme lopettamiseen vaikuttaneista syistä ja halukkuudesta osallistua lajin toimintaan jatkossa muissa tehtävissä.
Ilmoittaudu mukaan Porin Ässien Red Stars - Tyttökiekon toimintaan.

Toimintaan ovat tervetulleita kaikki jääkiekosta innostuneet alle 10-vuotiaat tytöt.

Kysymyksien ilmaantuessa ota yhteyttä seuran taitovalmentaja Jarkko Lehtiseen joko puhelimitse 0503246413 tai sähköpostilla jarkko.lehtinen@assat.com.

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua Gold Stars - Naisten kiekkokouluun.

Naisten kiekkokoulu on jääkiekon matalan kynnyksen harrastetoimintaa, jossa toimintaa on parittomina viikkoina eli joka toinen viikko lauantaisin klo 9-10 Astora Areenalla.

Syyskausi maksaa osallistujille 95€, joka pitää sisällään kauden seuratuotteen eli Ässä-pipon. Maksu ei pidä sisällään vakuutusta vaan jokaisen tulee itse varmistaa, että oma vakuutus kattaa jääliikunnan.

Minimivarustus: luistimet, ristikollinen kypärä, kaulasuoja, hanskat ja maila.

Lisätietoja toiminnasta: Tuuli Harjunpää, 040 582 1271

Etsimme uusia valmentajia mukaan seuraamme eri ikäluokkien joukkuetoimintaan, ohjaajia luistelu- ja kiekkokouluihin sekä monipuolisen liikunnan ohjaamiseen.

Porin Ässät ry järjestää joukkuetoimintaa Astora Areenalla, Isomäki Areenalla ja harjoitusjäähallissa. Lisäksi järjestämme Porin ja Ulvilan esikoululaisille luistelukoulun Astora Areenalla, 3–10-vuotiaille lapsille luistelukoulun Tekojääradalla (marraskuun puolivälistä alkaen) ja alakoululaisille suunnattu luistelukerho Liisantorin Tekojäällä. Mukana toiminnassamme liikkuu kauden aikana yli tuhat eri ikäistä harrastajaa ja tämä mahdollistaa valmentajille omaan tasoon ja kiinnostukseen sopivan ryhmän löytymisen.

Toimintaamme kuuluu alle kouluikäisille suunnattu Liikkari – Lasten liikuntaleikkikoulu, alakouluikäisille suunnattu Sporttikerho, Pata temppukoulu, viidellä koululla pidettävä Pata on Valttia – monipuolisen liikunnan kerho sekä Harrastamisen Suomen mallin Parkour- ja Sporttijengi ”kerhot”

Tarjoamme valmentajille ja ohjaajille mahdollisuuden kehittää ja kouluttaa itseään.

Pori Energia tarjoaa parempaa elämää myös Porin Ässissä. Maksuton luistelu- ja pelikoulu on suunnattu vuonna 2013 ja myöhemmin syntyneille lapsille. Toiminta käynnistyy Porin tekojääradalla marraskuussa, kun tekojäärata on käyttökunnossa. Koko talven ajan maanantaisin klo 17:30 – 18:30 järjestettävä luistelu- ja pelikoulu tarjoaa liikuntaa, ulkoilua ja yhdessäoloa koko perheelle, sillä luistelukoululaisten vanhemmat toimivat varsinkin alkutaipaleella luistelukoulun apuohjaajina.

Tervetuloa harjoittelemaan luistelua ja pelaamista osaavassa ohjauksessa ja turvallisessa ympäristössä!

Special Hockey on erityislapsille ja -nuorille, sekä tytöille että pojille, suunnattua toimintaa, joka mahdollistaa upean harrastuksen jokaiselle.

Toimintaan voi osallistua kaiken tasoiset luistelijat. Toimintaan pääsemiseksi ei ole määritetty diagnoosirajoja, joten toimintaan voivat osallistua kaikki lapset ja nuoret. Mikäli lapsi tai nuori tarvitsee jäällä henkilökohtaista avustajaa, avustaja tulisi löytyä lapsen tai nuoren tukiverkostosta. Käytännön toiminnan toteuttamiseksi lapsella tai nuorella tulisi olla tapahtumissa paikalla oma vanhempi tai avustaja, avustamaan esimerkiksi luistimien sitomisessa. Mikäli lapsi tai nuori tarvitsee apuvälineitä toiminnan mahdollistamiseksi niin Astora Areenalta löytyy työnnettäviä ”kelkkoja”. Muut apuvälineet tulisi olla osallistujalla itsellään. Välineitä vuokraa mm. VAU ry.

Special Hockeyssa sisältö rakentuu hauskojen leikkien, kisojen ja pelien varaan.

Osallistujat ovat jäällä jaettuna kunkin luistelutaidon mukaisiin ryhmiin, jotta jokaiselle löytyy sopivan haastava ja mukava oppimisympäristö.

Kustannukset:

Toiminta on harrastajalle maksuton (sisältää jäävuorot, juniorikortin ja ohjauksen). Pelipaidasta ja muista mahdollisista tapahtumista aiheutuneet kustannukset laskutetaan erikseen.

Varusteet:

Pakolliset varusteet ovat luistimet, kaulasuoja, jääkiekkomaila ja ristikollinen jääkiekkokypärä. Lisäksi suosittelemme käytettäväksi polvisuojia.

PELIPASSI JA VAKUUTUS

Seura hankkii jokaiselle pelaajalle pelipassin. Jokaisen osallistujan / osallistujan vanhemman tulee huolehtia pelaajan vakuutuksista.

Toimintaan voi tulla mukaan koko kauden!