Patajunnuliiga 2021 - 2022
Julkaistu: 01.08.2019 00.00

Patajunnuliiga 2021 - 2022


PATAJUNNULIIGA - MUKAAN VOIT TULLA KOKO KAUDEN AJAN

Porin Ässien Patajunnuliiga on pienille jääkiekkoilijan aluille (v. 2013 syntyneet ja nuoremmat) suunnattu vauhdikkaan harrastuksen aloitusvaihe. Patajunnuliigassa opetellaan jääkiekon alkeita ja perustaitoja osaavan ohjauksen alaisuudessa. Elokuussa käyntiin pyörähtävän kauden aikana patajunnupelaajat pääsevät kokeilemaan oikeita pelejä kauden aikana järjestettävissä turnauksissa ja peleissä. 1-3 kertaa viikossa tapahtuva harjoittelu perustuu mielekkääseen oppimiseen pelien ja leikkien avulla.

Patajunnuliigassa pelaa kuusi joukkuetta. Ryhmät on nimetty seuraavasti: Chicago, Detroit, Minnesota, Montreal, Toronto ja tyttöjoukkue Red Stars. Joukkueet harjoittelevat kauden aikana sekä yhdessä että erikseen ja myös ikäluokittain. Jokaisessa jäätapahtumassa lapset jaetaan oman tason mukaisiin ryhmiin, jotta jokainen pelaaja saa haasteita omalla tasollaan. Kauden aikana järjestettäviin turnauksiin osallistuvat myös Ässien yhteistyöseurojen joukkueet.


VARUSTEET:

Pakolliset varusteet jäälle tullessa on ristikolla varustettu jääkiekkokypärä, kaulasuoja, polvisuojat, hanskat, maila ja luistimet. Jos ei ole vielä kaikkia varusteita, niin jokaisella Patajunnuliigan joukkueella on kahdet jääkiekkovarusteet (pois lukien ristikollinen kypärä, luistimet, alasuoja ja maila), joita voi lainata.

KAUSIMAKSUT KAUDELLA 2021-2022:

Elokuusta huhtikuuhun kestävän Patajunnukauden hinta määräytyy porrastetusti ikäluokan mukaan:

v. 2015 ja myöhemmin syntyneiden kausimaksu on 310€.

v. 2014 syntyneiden kausimaksu on 340€ (sisältää ikäluokan erillisen jäävuoron tekojääkaukalossa koko talven ajan).

v. 2013 syntyneiden kausimaksu on 390€ (sisältää ikäluokan erillisen harjoitusvuoron jäähallissa koko kauden ajan, alkaen viikosta 35 ).

Kausimaksu pitää sisällään mm. harjoittelun, turnaukset sekä sisäänpääsyn Ässien liigaotteluihin oikeuttavan juniorikortin. Kausimaksu maksetaan erikseen lähetettävällä laskulla kahdessa erässä. Ensimmäinen erä laskutetaan viikolla 33 / 44 ja toinen erä laskutetaan 46/ 47.

Jokaisen osallistujan / osallistujan vanhemman tulee hankkia lapsipelipassin. TÄSTÄ pääsee näkemään pelipassiluokat. Lapsipelipassi maksaa 18 € sisältäen vakuutuksen. Vakuutuksen osuus on 10 €. Jokainen vanhempi vastaa itse pelaajan vakuutuksesta, joka kattaa mahdolliset vahingot ja tapaturmat. Tästä LINKISTÄ pääset hankkimaan lapsipelipassin. Vanhemman / huoltajan pitää ensin rekisteröityä suomisportiin ennen kuin pääsee ostamaan seurapassia ja vakuutusta.


Patajunnuliigan toimintaan pääset ilmoittautumaan tämän LINKIN kautta. Ilmoittautumisen jälkeen pelaajan vanhempiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti ja kerrotaan tarkempia ohjeita Patajunnuliigan toiminnasta.


Patajunnuliiga-asioissa seuran yhteyshenkilönä toimii:

Juha Virtanen

Junioripäällikkö

p. 044 059 5204

juha.virtanen@assat.com