Vihdoin erityisjääkiekko saa näkyvyyttä
Julkaistu: 15.11.2022 12.47

Vihdoin erityisjääkiekko saa näkyvyyttä

Turun Kupittaan jäähallilla, Rajupaja Areenalla, järjestettiin 12.-13.11.2022 Special Hockey kiekkoilijoiden Karjala-Turnaus.

Ässien lisäksi tapahtumaan osallistui TPS, Lukko, Kärpät, HIFK/Kiekko-Espoo sekä Ruotsista Sollentuna Dragons.


Kaksi päiväinen turnaus oli suunniteltu hyvin. Molemmille päiville oli jokaiselle joukkueelle kaksi peliä. Ennen pelin alkua, joukkueet lahjoittivat vastajoukkueille viirejä, kiekkoja ja lippuja muistoksi ottelusta. Valmennuksen kanssa tehtiin viimehetken muutoksia ketjuissa ja pelikuvioissa, tarkistettiin omat ja pelikaverin varusteet sekä nostatettiin joukkuetunnelmaa tsemppipuheilla.

Tunnelma oli katossa jännityksen, innostuksen, yleisön taputuksien, väliaikamusiikin, maalilaulujen ja kuulutusten ansiosta.

Lauantai illalle oli järjestetty lisäksi liput Gatorade Centerille, minne pääsimme muiden joukkueiden kanssa kannustamaan Suomen maajoukkuetta Suomi-Tshekki-otteluun. Se oli jokaiselle pelaajalle varmasti upea ja ikimuistoinen elämys!

Ässien Special Hockey joukkueen peleistä tuli kolme voittoa ja yksi tasapeli ja näimme kentällä hienoa pelikuvioiden rakentamista, sinnikkyyttä, periksiantamattomuutta, aitoa pelaamisen iloa ja kavereiden kannustamista!

Kiitokset turnaukseen osallistujille, valmennukselle, toimitsijoille, sekä huoltajalle, sponsoreille ja vanhemmille! Saimme rutkasti uusia kohtaamisia, elämyksiä ja muistoja. Ilman teitä kaikkia, tämä ei olisi ollut toteutettavissa!

Suuret kiitokset järjestelijätaholle, erityisesti Jääkiekkoliiton Kim Sällström ja TPS:n Jokke Jokinen, viikonloppu oli ikimuistoinen!