Patalätkä on jääkiekon harrastetoimintaa. Mukaan ovat tervetulleita kaikki, jotka tykkäävät pelata jääkiekkoa, mutta joilla ei välttämättä ole aikaa tai mahdollisuuksia käydä treeneissä useita kertoja viikossa. Aikaisempaa kokemusta jääkiekosta ei tarvita. Mukaan toimintaan voi tulla koko kauden aikana.

Patalätkä joukkuetoimintaa on kahdelle ikäluokalle:

U17 (s. 2006–2010) valmentajina toimii Veli-Pekka Ruohomäki ja Janne Joki-Kouhila.

Harjoitusajat:

Harjoitukset pääsääntöisesti Astora Areenalla sunnuntaisin syyskuun puolivälistä alkaen.

Marraskuun lopulla alkaa harjoitukset myös tekojääkaukalossa (Karhuhallin pysäköintipaikan vieressä). Erilliset vuorot tulevat olemaan arkena, valmentajien valitsemaan aikaan (seuran vuoroista).

Kustannukset:

Syyskausi 115 eur ja kevätkausi 115 eur (sisältää jäävuorot, juniorikortin ja ohjauksen). Lisäksi syyskuussa laskutettavaan syyskauden erään tulee 25 € Jääkiekkoliiton Nuorten harrasterekisteröintimaksu (pakollinen), joka pitää sisällään myös vakuutuksen.

Varusteet:

Pakolliset varusteet ovat luistimet, kaulasuoja, jääkiekkomaila ja ristikollinen jääkiekkokypärä. Lisäksi suosittelemme käytettäväksi polvisuojia.

Pelipassi ja vakuutus:

Sisältyvät Nuorten harrasterekisteröintimaksuun, jonka seuran pitää ottaa. Pelaajalta vaaditaan ilmoittautumisen yhteydessä Suomisport-id tunnus.

Yhteystiedot:

Juha Virtanen, junioripäällikkö, 044 059 5204, juha.virtanen@assat.com

Ilmoittautuminen: