TERVETULOA MUKAAN TYTTÖKIEKKOON!

Red Stars -tyttökiekko on suunnattu alle 10-vuotiaille tytöille. Tyttökiekon toiminta on osa Patajunnuliigaa ja sen toiminta perustuu lajiin innostumiseen sekä lajin alkeiden oppimiseen. Toimintaan ovat tervetulleita kaikki jääkiekosta kiinnostuneet tytöt.

Red Stars
harjoittelee kaksi kertaa viikossa. Innokkaimmille tytöille tarjotaan lisäksi mahdollisuus saada lisäharjoittelua poikajoukkueista.

Tyttökiekolla on kahdet lainavarusteet, joten heti ei tarvitse hankkia omia varusteita. Ota tarpeen tullen siis yhteyttä joukkueenjohtoon.

KAUSIMAKSUT KAUDELLA 2023-2024

Elokuun puolivälistä huhtikuuhun kestävän Patajunnukauden hinta määräytyy porrastetusti ikäluokan mukaan:

v. 2017 ja myöhemmin syntyneiden kausimaksu on 310€.

v. 2016 syntyneiden kausimaksu on 340€ (sisältää ikäluokan erillisen jäävuoron tekojääkaukalossa koko talven ajan).

v. 2015 syntyneiden kausimaksu on 390€ (sisältää ikäluokan erillisen harjoitusvuoron jäähallissa syyskuusta alkaen)

Kausimaksu pitää sisällään mm. harjoittelun, turnaukset sekä sisäänpääsyn Ässien liigaotteluihin oikeuttavan juniorikortin. Kausimaksu maksetaan erikseen lähetettävällä laskulla kahdessa erässä.

VARUSTEET

Harjoituksiin ja peleihin ristikollinen kypärä, kaulasuoja ja muut jääkiekkovarusteet. Tämän LINKIN kautta saat ohjeita varusteiden hankintaan.

VAKUUTUS:

Jokaisen osallistujan / osallistujan vanhemman tulee hankkia lapsipelipassin. TÄSTÄ pääsee näkemään pelipassiluokat. Lapsipelipassi maksaa 25 € sisältäen vakuutuksen. Vakuutuksen osuus on 12 €. Jokainen vanhempi vastaa itse pelaajan vakuutuksesta, joka kattaa mahdolliset vahingot ja tapaturmat. Tästä LINKISTÄ pääset hankkimaan lapsipelipassin. Vanhemman / huoltajan pitää ensin rekisteröityä suomisportiin, ennen kuin pääsee ostamaan seurapassia ja vakuutusta.

LISÄTIEDOT:

Joukkueenjohtaja Reija Helenius, 044 5668 799, helenius.reija@gmail.com
Taitovalmentaja Jarkko Lehtinen, 050 324 6413, jarkko.lehtinen@assat.com

ILMOITTAUTUMINEN: