Pata Production Oy

Taustaa
Porin Ässät ry:n omistaman yhtiön toiminta-ajatuksena on junioreiden jääkiekkoharrastuksen kustannuksen pitäminen maltillisena.

Tukeminen
Pata Production Oy:n liiketoiminnan tuotto kohdistetaan kokonaisuudessaan Ässien junioritoimintaan. Ensisijainen tarkoitus on keventää Porin Ässien kilpakiekkoikäluokkien harrastuskustannuksia.

Toiminta
Pata Production Oy vuokraa metallisia aitaelementtejä eri kokoluokan tapahtumajärjestäjille ja rakennusyhtiöille. Yhtiöllä on tulevan kesän osalta sopimukset useiden paikallisten tapahtumien kanssa. Lisäksi yhtiö vuokraa metallisia narikkaelementtejä.

Oletko järjestämässä tapahtumaa? Meiltä saat aidat sekä tapahtumiin että rakennustyömaille.

Yhteystiedot

  • pataproduction@assat.com
  • Myyntipäällikkö Antti Sillanpää: antti.sillanpaa@assat.com / 044 750 7764
  • Hallinto Jaakko Välimaa: jaakko.valimaa@assat.com / 044 750 7763

Esite: Aitaesite

Olemme siirtyneet sähköiseen laskutukseen ja toivomme saavamme laskut ensisijaisesti sähköisessä muodossa. Mikäli yrityksellänne ei ole mahdollisuutta toimittaa verkkolaskuja tai lähettää laskuja sähköpostilla, voitte lähettää paperilaskut skannauspalveluosoitteeseen. Emme vastaanota laskuja käyntiosoitteeseemme.

1. Verkkolaskut

Pata Production Oy, 2404885-0

Verkkolaskuosoite: 003724048850

Operaattori: Maventa (003721291126)

Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH*

2. Laskujen vastaanotto sähköpostitse skannauspalveluun

Toivomme, että lähetätte tähän osoitteeseen ainoastaan laskuja. Laskut lähetetään palveluun sähköpostin PDF-muotoisina liitetiedostoina ja laskun liitteiden tulee olla samassa tiedostossa itse laskun kanssa. Sähköpostilaskun osoite: 24048850@scan.netvisor.fi

3. Laskujen vastaanotto postitse skannauspalveluun

Osoitetietojen tulee olla täydellisinä sekä laskussa että kirjekuoressa, jotta lasku voidaan välittää nopeasti ja luotettavasti vastaanottajalleen. Pata Production Oy 24048850 PL 100 80020 Kollektor Scan. Lähetäthän skannausosoitteeseen ainoastaan laskumateriaalia. Nämä postit luetaan automaattisesti yrityksemme reskontraan, eikä mikään muu materiaali (esimerkiksi kuitit, liikelahjat, luottokortit ja pääsyliput) saavuta vastaanottajaansa tätä kautta. Viestiksi tai viitetiedoksi laskuihin aina tilaajan nimi. Huom: Emme ota vastaan paperisia ostolaskuja!

y-tunnus: 2404885-0Voit lähettää useita laskuja yhdessä sähköpostiviestissä, kunhan jokainen lasku on erillisenä liitetiedostona.Kaikilla tiedostoilla tulee olla eri nimi. Yhden sähköpostin maksimikoko on 5Mb. PDF-tiedostojen tulee olla aitoja PDF-dokumentteja (PDF- versio 1.3 tai uudempi). PDF-tiedostot eivät saa olla lukittuja tai salasanalla suojattuja. Dokumentin ulkomitta voi olla maksimissaan 210 x 297 mm. Liitteen nimen sallitut merkit ovat tavallisia kirjoitusmerkkejä, a-z, A-Z, 0-9. Ethän käytä erikoismerkkejä liitteiden nimeämiseen.