B1-joukkueen valmennusryhmä kaudelle 2019-20 on nimetty
22.1.2019 8:35 Uutiset / Porin Ässät ry

Juha-Matti Kemppainen jatkaa B1-joukkueen päävalmentajana kaudella 2019-20. Joukkueen toiseksi valmentajaksi palaa vuoden tauon jälkeen Mikko Antila.


Juha-Matti Kemppainen jatkaa B1-joukkueen päätoimisena päävalmentajana kaudella 2019-20. Kemppaisen johdolla B1-nuoret nousivat viime kauden päätteeksi takaisin SM-sarjaan. Tällä kaudella menestys on ollut vakuuttavaa; Joukkue on B-nuorten SM-sarjassa kolmantena ja moni joukkueen pelaaja on esiintynyt kauden aikana maajoukkueessa tai A-nuorten joukkueessa.

Kemppainen on valmistunut Rovaniemen ammattikorkeakoulusta liikunnanohjaajaksi (AMK), erikoistuen urheiluvalmennukseen ja jääkiekkoon.

-Kemppainen on tehnyt erinomaisen hyvää työtä B1-joukkueen kanssa. Tästä osoituksena on, että joukkueen menestymisen lisäksi, myös yksilöt ovat ottaneet suuria harppauksia eteenpäin. Hän on moderni valmentaja, jolla on joka päivä palava intohimo kehittyä yhä paremmaksi, kommentoi Ässien valmennuspäällikkö Jaakko Välimaa.

Kemppaisen valmentajapariksi palaa vuoden tauon jälkeen Mikko Antila. Antila oli mukana B1-joukkueen valmennusryhmässä viime kaudella, kun joukkue nousi takaisin SM-sarjaan. Antilalla on valmennuskokemusta Ässien lisäksi Pelicansista. Hän on opiskellut Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa kansainvälistä Degree Programme in Sports and Leisure Management -tutkintolinjaa ja valmistunut liikunnanohjaajaksi (AMK, Bachelor of sport studies).

-Hienoa saada Mikko takaisin valmennusryhmään. Yhteistyömme toimi viime kaudella erinomaisen hyvin ja siitä on hyvä jatkaa tulevalle kaudelle, kommentoi päävalmentaja Kemppainen Antilan nimitystä.

-On mukava palata taas vuoden tauon jälkeen valmentajaksi Ässiin ja päästä auttamaan motivoituneita nuoria eteenpäin urallaan. Olen innolla seurannut B- ja C-ikäluokkien hyviä otteita tällä kaudella. Lisäksi Kemppaisen jatkaminen B1-joukkueen päävalmentajana oli ratkaiseva tekijä päätöksessäni, kommentoi Antila ensi kauden pestiään.

B1-joukkueen maalivahtivalmentajana toimii tulevallakin kaudella Jussi Härkönen. B1-joukkueen lisäksi Härkösen roolina on vastata B2- ja C1-joukkueiden maalivahtivalmennuksesta yhdessä joukkueiden omien maalivahtivalmentajien kanssa.

-Härkösellä oli Ässien lisäksi ottajia myös muualla. Olen todella iloinen, että hän päätti valita kaikista vaihtoehdoista juuri Ässät, toteaa valmennuspäällikkö Jaakko Välimaa.


   
Lisää uutisia
Porin Ässät ry
«  Helmikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
 
Kategoriat