ÄSSIEN JUNIORITOIMINNASTA UPEA UUSI HARRASTUS JOKAISELLE LAPSELLE

Lasten ja nuorten Tähtiseura-statuksella toimiva Porin Ässät ry on Porin suurin junioriurheiluseura ja Suomen viidenneksi suurin jääkiekkoseura, jossa on lähes 1400 pelipassillista harrastajaa.

Seura on panostanut huippu-urheilun lisäksi merkittävästi juniori- ja matalan kynnyksen harrastustoimintaan, jossa jokainen voi urheilla ja liikkua omalla tasollaan kohti omia tavoitteitaan. Tarjoamme myös monia maksuttomia harrastusmahdollisuuksia!

Jääkiekko harrastuksena opettaa juniorille yhteisöllisyyttä sekä sosiaalisuutta ja antaa hyvän perustan elinikäiseen liikuntaharrastukseen. Jääkiekko voi olla myös perheen yhteinen harrastus, sillä junioreiden vanhemmat ovat tervetulleita mukaan valmentajiksi, joukkueenjohtajiksi, huoltajiksi tai muuksi joukkueen toiminnalle tärkeäksi tekijäksi.

Porin Ässät toivottaa kaikki juniorit ja heidän vanhempansa tervetulleiksi mukaan toimintaan!


HARRASTUKSET LAPSILLE

Luistelu- ja pelikoulu

3–8-vuotiaille lapsille huoltajineen
1–2 kertaa viikossa
Hinta: maksuton

Talvikaudella Porin tekojääradalla järjestettävä luistelukoulu on perheen yhteistä aikaa. Opetellaan turvallisesti luistelun tai jääpelien saloja ja pidetään yhdessä hauskaa!

Linkki mukaan ilmoittautumiseen: https://porinassat.jopox.fi/lomakkeet/5001/luistel...


Patajunnuliiga

Alle 8-vuotiaille
3–5 kertaa viikossa
Hinta: 3 €/kerta

Pienille kiekkoilijanaluille tarkoitetussa Patajunnuliigassa opetellaan jääkiekon alkeita muun muassa peleihin ja leikkeihin perustuvan harjoittelun avulla. Kauden aikana luvassa on myös oikeita pelejä sekä turnauksia!

Linkki mukaan ilmoittautumiseen: https://porinassat.jopox.fi/joukkueet/7640/sivut/1522/lisatietoa-patajunnuliigasta


Joukkuetoiminta U10-U20

9–20-vuotiaille
Harjoitusmäärä ja hinta vaihtelevat ikäluokasta riippuen

Ässien joukkuetoiminta on väylä aina ammattilaisuuteen asti. Se tarjoaa jääkiekkoa pelaaville lapsille ja nuorille korkeatasoista valmennusta ja kokonaisvaltaista tukea urheilijana kehittymiseen – pelaajan omien intressien mukaisesti.

Linkki mukaan ilmoittautumiseen: https://porinassat.jopox.fi/lomakkeet/5288/ilmoitt...


Patalätkä U13 ja U17

10–16-vuotiaille
1–2 kertaa viikossa
Hinta: 6 €/kerta

Jääkiekkoa hieman rennommalla otteella! Patalätkä on tarkoitettu kaikille, joilla ei ole välttämättä aikaa tai kiinnostusta treenata useita kertoja viikossa. Aikaisempaa kiekkoilutaustaa ei tarvita.

Linkki mukaan ilmoittautumiseen Patalätkä U17: https://porinassat.jopox.fi/joukkueet/7667/sivut/1...

Linkki mukaan ilmoittautumiseen Patalätkä U13: https://porinassat.jopox.fi/joukkueet/7670/sivut/1547/patalatka-info


Tyttöjen juttu

Alle 8-vuotiaille
1–2 kertaa viikossa
Hinta: maksuton

Löydä oma juttusi! Ässien ja FC Jazzin järjestämässä Tyttöjen jutussa opetellaan liikunnan perustaitoja luistellen sekä pallopelien kautta.

Linkki mukaan ilmoittautumiseen: https://porinassat.jopox.fi/joukkueet/7671


Special Hockey
1–2 kertaa viikossa
Hinta: maksuton

Upea harrastus jokaiselle: erityislapsille ja -nuorille suunnattu Special Hockey soveltuu kaikentasoisille luistelijoille.

Linkki mukaan ilmoittautumiseen: https://porinassat.jopox.fi/joukkueet/7673


HARRASTUKSET AIKUISILLE


Pori-liiga

1–2 kertaa viikossa
Hinta: 5 €/kerta

Jos jääkiekon pelaaminen kiinnostaa, Pori-liiga on sinulle. Aikaisempaa kokemusta seurakiekosta ei tarvita, ja mukaan voi tulla koska vaan kauden aikana.

Linkki mukaan ilmoittautumiseen: https://www.porinassat.fi/lomakkeet/5234/pori-liiga-ilmoittautuminen-pelaajalle


Toimihenkilöt ja erotuomarit

Seuramme on aina avoinna esimerkiksi valmentamisesta, ohjaamisesta, huoltotoimista tai erotuomaroinnista kiinnostuneille.

Linkki mukaan ilmoittautumiseen toimihenkilöille: https://porinassat.jopox.fi/lomakkeet/4996/uusi-valmentaja-tai-ohjaaja-seuran-toimintaan

Linkki mukaan ilmoittautumiseen tuomareille: https://www.porinassat.fi/lomakkeet/5289/haluan-erotuomariksi


Vastuullista junioritoimintaa sekä liikunnan riemua – jäällä ja sen ulkopuolella

Ässät on vastannut toimintaympäristön muutoksiin järjestämällä uusia kiinnostavia liikuntatuotteita ja -palveluita porilaisille. Seura järjestää runsaasti maksutonta liikuntaan aktivoimista Porin ja lähialueen ihmisille.

Toimintamuotoina ovat mm.

  • eskareiden ja alakoulujen luisteluopetus
  • luistelukoulu perheille
  • jääliikuntaleiri lapsille
  • liikuntakiertue lähikuntiin
  • pipolätkää ulkojäillä
  • liikuntakerhotoiminta kouluissa.

Ässissä on myös maksuton erityislasten ja -nuorten Special Hockey -joukkue. Seura haluaa taata harrastajille tasavertaiset mahdollisuudet osallistua toimintaan ja korostaa kasvatuksellisuuden ja turvallisuuden merkitystä arjen tekemisessä.

Seuramme harjoittaa vastuuntuntoista jääkiekon junioritoimintaa kaikissa ikäluokissa, kasvatuksellisia näkökohtia painottaen. Pyrimme tarjoamaan jokaiselle juniorillemme mahdollisimman korkeatasoista valmennusta ja mahdollisuuden kehittyä jääkiekkoilijana omien intressiensä mukaisesti aivan huipputasolle asti. Junioreiden ohjauksessa otamme huomioon koulun ja liikuntaharrastuksen yhteensovittamisen merkityksen.