Seuran esittely


Urheiluseura Porin Ässät ry on perustettu vuonna 1967

Seuramme harjoittaa vastuuntuntoista jääkiekon junioritoimintaa kaikissa ikäluokissa, kasvatuksellisia näkökohtia painottaen. Pyrimme tarjoamaan jokaiselle juniorillemme mahdollisimman korkeatasoista valmennusta ja mahdollisuuden kehittyä jääkiekkoilijana omien intressiensä mukaisesti aivan huipputasolle asti. Junioreiden ohjauksessa otamme huomioon koulun ja liikuntaharrastuksen yhteensovittamisen merkityksen.

Jääkiekko harrastuksena opettaa juniorille yhteisöllisyyttä, sosiaalisuutta ja antaa juniorille hyvän perustan elinikäiseen liikuntaharrastukseen. Jääkiekko voi olla myös perheen yhteinen harrastus.

Porin Ässät toivottaa juniorit ja heidän vanhempansa tervetulleiksi mukaan toimintaan.

Porin Ässien konsernirakenne ja omistajuus

Porilaisen jääkiekon ytimessä on vuonna 1967 perustettu yhdistys Porin Ässät ry. Nykyisin yhdistys vastaa Ässien junioritoiminnan toteuttamisesta. Porin Ässät ry omistaa myös oikeudet Ässien käyttämään patalogoon. Seuran edustustoiminta yhtiöitettiin vuosituhannen vaihteessa ja nykyisin Ässien liigakiekosta sekä A-nuorten toiminnasta vastaa HC Ässät Pori Oy.

Porin Ässät ry on HC Ässät Pori Oy:n pääomistaja 75,6% omistusosuudella. Omistusjärjestely on suomalaisten liigaseurojen kesken poikkeuksellinen, sillä useimpien seurojen pääomistajina on yksittäisiä henkilöitä. Porin Ässät ry:n merkittävä omistusosuus mahdollistaakin saumattoman yhteistyön junioritoiminnan ja liigaosakeyhtiön välillä.

Ässien junioriyhdistyksen omistuksessa on myös kaksi tytäryhtiötä, Patajunnuareena Oy sekä Pata Production Oy. Patajunnuareena Oy on Astora Areena-jäähallin rakennuttamista ja hallinnointia varten vuonna 2007 perustettu kiinteistöyhtiö. Porin Ässät ry siis omistaa käytännössä Astora Areena-jäähallin, tosin välillisesti omistamansa kiinteistöyhtiön kautta.

Pata Production Oy on seuran varainhankintaa varten vuonna 2012 perustettu yhtiö. Pata Production Oy:n ydinliiketoimintaa on ensimmäisten vuosien ajan ollut tapahtuma-aidan vuokraaminen. Myöhemmin yhtiön toimintaa on laajennettu myös varustemyymälään sekä narikka elementtien vuokraukseen. Yhtiöt ovat kokonaisuudessaan Porin Ässät ry:n omistuksessa.

Pata Staff Oy - uusi aluevaltaus

Porin Ässät ry, HC Ässät Pori Oy ja Staffit Oy ovat perustaneet yhteisyrityksen nimellä Pata Staff Oy. Uuden yrityksen johtoajatuksena on tuottaa taloudellisia voimavaroja Ässien junioritoimintaan ja laadukasta palvelua Isomäki Areenan tapahtumissa. Pata Staff Oy:n omistus jakaantuu: Porin Ässät ry 33 %, HC Ässät Pori Oy 33 % ja Staffit Oy 34 %. Uuden perustetun yhtiön Hallituksen muodostavat jäseninä Mikael Lehtinen, Eeva Perttula ja puheenjohtajana Jussi Holopainen.

Henkilökunta


Jaakko "Välly" Välimaa, Jarkko "Jake" Lehtinen, Jukka "Jugi" Tuulaniemi, Mikael "Lehi" Lehtinen, Petri "Peppe" Valtala ja Jaakko "Jaska" Ruusunen

Yhteystiedot löydät täältä: Henkilökunnan yhteystiedot   
Lisää uutisia
Porin Ässät ry
«  Elokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Kategoriat