Henkisen hyvinvoinnin työryhmä

HENKISEN HYVINVOINNIN TYÖRYHMÄ

Porin Ässien tavoitteena on tulevaisuudessa olla entistä parempi urheiluseura lapsille ja nuorille. Yhteiskunnallisesti katsottuna lasten ja nuorten hyvinvointi on äärimmäisen tärkeä asia.

Ässät on tehnyt koulukiusaamisen vastaista työtä mm. #YHDESSÄ-koulukiertueella Porin kouluissa, jonka yhteydessä Ässien Liigajoukkueen pelaajat ovat voimakkaasti ottaneet kantaa koulukiusaamista vastaan.

Ässät haluaa näyttää esimerkkiä toiminnasta, jossa seurayhteisön henkistä hyvinvointia kasvatetaan ja esimerkiksi kiusaamiseen ja syrjintään liittyviä ongelmia ennaltaehkäistään; Ässät perusti keväällä 2019 Henkisen Hyvinvoinnin Työryhmän. Samalla Porin Ässät haluaa korostaa tärkeää arvoaan – yhteisöllisyyttä. Seurassa on yli 800 harrastajaa ja Ässät haluaa korostaa, että erilaisuus nähdään seurassa vahvuutena – ei heikkoutena.

- Porin Ässien tulee olla seura, jossa kaikilla toimijoilla on hyvä olla ja harrastaa. Jokainen saa olla oma itsensä sitä kautta haemme mahdollisimman laadukasta arkea urheillessa, koulussa ja kotona.

- Meidän onneksemme seurassa toimii useita kasvatusalan ammattilaisia toimihenkilöinä eri tehtävissä. He lähtivät innolla mukaan työryhmän toimintaan, Porin Ässät ry:n hallituksen puheenjohtaja Jari Nokkonen kommentoi.Henkisen hyvinvoinnin työryhmän tavoitteet on kiteytetty seuraavasti:

1. Kiusaamisen tehokas ennaltaehkäisy (positiivisen ja avoimen ilmapiirin luominen)
2. Mahdollisten kiusaamistapausten käsittelyn toimintamalli
3. Koulutusmateriaalien luominen toimihenkilöille, vanhemmille ja pelaajille
4. Raportointityökalut

Työryhmän jäsenet:

Sanna Heino
Päivi Kankaanpää
Mikko Pere
Timo Koivisto
Joni Rinne
Jani Söderling
Kari-Matti Ylinen
Jarkko Näkki

Lisäksi ryhmän työskentelyyn osallistuvat toimiston työntekijöistä, toiminnanjohtaja Jukka Pelkonen, valmennus-/junioripäällikkö Juha Virtanen, taitovalmentaja Jarkko Lehtinen, yhteyspäällikkö Jaakko Välimaa sekä markkinointipäällikkö Jaakko Ruusunen.

SYKSY 2019 Eettisen kuormituksen kysely seuran toimihenkilöille – yhteenveto

SYKSY 2019 Viihtyminen Porin Ässissä, kysely seuran harrastajille ja vanhemmille - yhteenveto

SYKSY 2019 Pelisääntöpohja joukkueille


   
Lisää uutisia
Porin Ässät ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat