Elämyksellinen tapahtumatila Ässä-legendojen ympäröimänä

Vuokraa Legenda Klubi yritys- tai yksityiskäyttöön ja vietä ikimuistoinen tapahtuma West Areenalla. Samalla tuet tärkeää junioritoimintaa ja tulevaisuuden Ässä-lupauksia.

Elämyksellinen tila innostaa vuorovaikutukseen ja kasvattaa oman joukkueesi tiimihenkeä. Asiakkaidesi, sidosryhmiesi ja henkilöstön hyvinvointiin panostamalla yrityksesi voi saavuttaa timantinkovan mestaruustiimin ja saumattoman joukkuehengen.

Järjestä unohtumattomimmat tilaisuudet West Areenalla. Legenda Klubi tarjoaa huikeat puitteet monipuolisilla menu- ja tarjoiluvaihtoehdoilla sekä A-oikeuksilla. Tilassa on kokousteknikka ja WiFi.

Voit liittää ohjelmaan mukaan liikuntaa, kuntotestausta, asiantuntijaluentoja tai Ässä-legendojen tarinoita. Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä onnistunut kokonaisuus tarpeisiinne.

Legenda Klubin yhteistyössä mukana myös Ässien alumni, Patakarhut. Ässät ja Patakarhut ovat perustaneet yhdessä, Legenda Klubin yhteyteen, Isomäen Tähdet -kunniagallerian. Isomäen Tähdet -kunniagallerian tarkoitus on vahvistaa porilaista jääkiekkokulttuuria, sekä kiittää ja kannustaa tärkeässä roolissa olleita toimijoita. Kunniagalleriaan valitaan pelaajia ja toimijoita, joilla on ollut poikkeuksellisen suuri vaikutus porilaisen jääkiekon edistämisessä, menestyksessä ja porilaisen jääkiekkoidentiteetin luomisessa. He ovat kuuluneet lajissaan Suomen tai maailman eliittiin tai heillä on ollut muuten poikkeuksellinen merkitys porilaisen jääkiekon historiassa.

Legenda Klubi Ässien liigajoukkueen kotipeleihin 1000€. Hintaan sisältyy tilavuokra ja istumakatsomoliput max. 20 hlöä. Tarjoilut ja muut palvelut laskutetaan toteutuneen mukaisesti. Hintaan lisätään arvonlisävero 24%. Legenda Klubin otteluisäntinä kaudella 2022-2023 toimivat mm. Matti Kuparinen ja Jussi Rynnäs. Pääset varaamaan Legenda Klubin liigaotteluihin tästä linkistä.

Muista tilaisuuksista tarjoukset tapahtumakohtaisesti. Täytä tarjouspyyntölomake tästä.

Lisätiedot: jaakko.valimaa@assat.com, 044 750 7763

Legenda Klubin esite: https://www.porinassat.fi/api/documents/download/29368