Aki Joensuu jatkaa B2-joukkueen päävalmentajana ensi kaudella
4.2.2019 11:13 Uutiset / Porin Ässät ry

Aki Joensuu, Tuomas Voipio ja Samu Ojala toimivat B2-joukkueen valmentajina kaudella 2019-20

B2-joukkueen päävalmentajana kaudella 2019-20 jatkaa Aki Joensuu. Joukkueen apuvalmentajina tulevalla kaudella toimivat Tuomas Voipio ja Samu Ojala. Joukkueen maalivahtivalmentaja nimetään myöhemmin.

B2-joukkue osallistuu ensi syksynä B2-nuorten SM-alkusarjaan.

Aki Joensuulle tuleva kausi on 24. valmentajana. Joensuu on pitkällä valmennusurallaan ollut auttamassa montaa porilaista huippukiekkoilijaa eteenpäin urallaan. Joensuun valmentamat joukkueet ovat vuosien varrella saavuttaneet kolme SM-mitalia, joista viimeisin tuli viime kauden päätteeksi, kun B2-nuoret voittivat SM-pronssia. Tällä hetkellä Joensuun luotsaama B2-joukkue on SM-sarjassa toisella sijalla ja tiukasti mukana mestaruustaistossa.

-Joensuu on tehnyt erinomaisen hyvää työtä B2-joukkueen peräsimessä viimeisten kausien aikana. Kahdella edelliskaudella joukkue on ollut mukana SM-sarjan mitalipeleissä ja tällä hetkellä joukkue on SM-sarjan toisella sijalla, kommentoi Ässien valmennuspäällikkö Jaakko Välimaa.

-Olen erittäin tyytyväinen, että pääsimme Ässien kanssa jatkosopimukseen. Seurassa on tehty viime vuosina erinomaista juniorityötä ja odotankin jo mielenkiinnolla tulevaa kautta. Ensin kuitenkin panostetaan kaikki energiat kuluvan kauden mestaruustaistoon, toteaa Aki Joensuu jatkopestistään.

Joukkueen apuvalmentajina aloittavat ensi kaudella Tuomas Voipio ja Samu Ojala. Voipio ja Ojala ovat molemmat Ässien junioripolun läpikäyneitä, nuoria, eteenpäin pyrkiviä valmentajia. Voipio on aiemmin valmentanut B1- ja C1-joukkueissa sekä A- ja C-akatemiassa. Ojalalle tuleva kausi on toinen valmentajana.

-Seuran näkökulmasta on erittäin hienoa, että saamme nuoria ja intohimoisia valmentajia mukaan seuran toimintaan.

-Sekä Voipion että Ojalan kanssa olemme yhdessä rakentaneet suunnitelman ja valmentajapolun tulevaisuuteen. Ensi kausi on osa tätä polkua, päättää Ässien valmennuspäällikkö Jaakko Välimaa.


   
Lisää uutisia
Porin Ässät ry
«  Helmikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
 
Kategoriat