SSA


Satakunnan urheiluakatemian mahdollistama aamuvalmennus on erittäin tärkeä osa pelaajan kehittymistä huipulle. Urheiluakatemian tavoitteena on yhdistää opiskelu ja urheilu parhaalla mahdollisella tavalla.

SSA (Satakunta Sports Academy) mahdollistaa aamuharjoittelun toisen asteen opiskelijoille kolme kertaa viikossa tiistai-, keskiviikko- ja perjantaiaamuisin. Lisäksi toisen asteen opiskelijoille on tarjolla erilaisia tukitoimia urheilijana kehittymiseen. Yläkouluikäisillä aamuvalmennusta on kaksi kertaa viikossa; maanantaisin ja torstaisin. Lisäksi yläkouluikäisillä on ominaisuusvalmennusta sekä Kasva Urheilijaksi -oppiaine.

Urheiluakatemia ja Ässät tekevät saumatonta yhteistyötä aamuvalmennuksen suhteen, jotta pystymme tarjoamaan pelaajalle parhaan mahdollisen kehitysympäristön.

Jääkiekon osalta aamuharjoitteluun on tarjolla loistavat olosuhteet; kolme jäähallia sekä oheisharjoittelua varten loistavat ulkoilumaastot ja Karhuhalli.

Jääkiekon lajivalmentajina aamuharjoituksissa toimii toisen asteen puolella harjoituksen sisällöstä riippuen viidestä kuuteen ammattilaista jokaisena harjoitusaamuna. Yläkoulun valmennuksesta vastaa jääkiekon lajivalmennuksen osalta taitovalmentaja Jarkko Lehtinen, apunaan junioripäällikkö Juha Virtanen.

Aamuharjoittelun tavoitteena on kehittää yksilön laji- ja pelitaitoja sekä fyysisiä ominaisuuksia.

Keväällä 2018 pidetyllä painopistelajien seurakierroksella käytiin läpi tulevaisuuden kehityskohteita toiminnassa, jotta pystymme tulevaisuudessa olemaan entistä parempi toimija lasten ja nuorten hyväksi!


   
Lisää uutisia
Porin Ässät ry
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Kategoriat