Patajunnuliigan kevätkausi on käynnissä – tervetuloa mukaan
6.1.2020 17:15 Uutiset / Patajunnuliiga yleistä

Patajunnuliigan toiminnassa on mukana yli 150 lasta.


Porin Ässien Patajunnuliiga on pienille jääkiekkoilijan aluille (v. 2011 syntyneet ja nuoremmat) suunnattu vauhdikkaan harrastuksen aloitusvaihe. Patajunnuliigassa opetellaan jääkiekon alkeita ja perustaitoja osaavan ohjauksen alaisuudessa. Elo-syyskuun vaihteessa käyntiin pyörähtävän kauden aikana patajunnupelurit pääsevät kokeilemaan oikeita pelejä kauden aikana järjestettävissä turnauksissa ja peleissä. Kaksi-kolme kertaa viikossa tapahtuva harjoittelu perustuu mielekkääseen oppimiseen pelien ja leikkien avulla.


Ässien Patajunnuliigassa pelaa viisi joukkuetta. Ryhmät on nimetty NHL-joukkueiden mukaan: Chicago, Detroit, Minnesota, Montreal ja Toronto. Joukkueet harjoittelevat kauden aikana sekä yhdessä että erikseen. Jokaisessa jäätapahtumassa lapset jaetaan oman tason mukaisiin ryhmiin, jotta jokainen pelaaja saa haasteita omalla tasollaan. Patajunnuliigan turnauksissa on Ässien patajunnujoukkueiden lisäksi mukana Ässien tyttöjoukkue (Red Stars) sekä yhteistyöseurojen Kankaanpään Jääkarhujen, Vammalan Palloseuran, Harjavallan Kuparikiekon, Luvian Kiekon sekä Merikarvian Jääurheilijoiden joukkueita.

VARUSTEET:

Pakolliset varusteet jäälle tullessa on ristikolla varustettu jääkiekkokypärä, kaulasuoja, polvisuojat, hanskat, maila ja luistimet. Jos ei sinulla vielä ole kaikkia varusteita, niin Patajunnuliigalla on kahdet lainavarusteet, joilla pääsee kokeilemaan pelaamista.

KAUSIMAKSUT KEVÄTKAUDELLA 2020:

Tammikuusta huhtikuuhun kestävän Patajunnuliigan kevätkauden hinta määräytyy porrastetusti ikäluokan mukaan:

v. 2013 ja myöhemmin syntyneiden kausimaksu on 135€.

v. 2012 syntyneiden kausimaksu on 145€ (sisältää ikäluokan erillisen jäävuoron tekojääkaukalossa koko talven ajan).

v. 2011 syntyneiden kausimaksu on 180€ (sisältää ikäluokan erillisen harjoitusvuoron jäähallissa koko kauden ajan).

Kausimaksu pitää sisällään mm. harjoittelun, turnaukset sekä sisäänpääsyn Ässien liigaotteluihin oikeuttavan juniorikortin.

Jokaisen osallistujan / osallistujan vanhemman tulee hankkia lapsipelipassin.TÄSTÄ pääsee näkemään pelipassiluokat. Lapsipelipassi maksaa 16 € sisältäen vakuutuksen. Vakuutuksen osuus on 6 €. Jokainen vanhempi vastaa itse pelaajan vakuutuksesta, joka kattaa mahdolliset vahingot ja tapaturmat. https://info.suomisport.fi/linkistä pääsee hankkimaan lapsipelipassin. Vanhemman / huoltajan pitää ensin rekisteröityä Suomisportiin, ennen kuin pääsee seurapassia ja vakuutusta ostamaan.


Patajunnuliigan toimintaan pääset ilmoittautumaan tämän linkin kautta: https://www.porinassat.fi/uutiset/36567/patajunnuliiga

Patajunnuliiga-asioissa seuran yhteyshenkilönä toimii

Juha Virtanen

Valmennus-/junioripäällikkö

p. 044 059 5204

juha.virtanen@assat.com


   
Lisää uutisia
Porin Ässät ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat