Tomi Pöllänen on U16 SM-joukkueen päävalmentaja kaudella 2020-21 - myös Mattila ja Virtanen jatkavat
10.2.2020 9:57 Uutiset / Porin Ässät ry

Tomi Pöllänen toimii tulevalla kaudella U16 SM-joukkueen päävalmentajana.

Tomi Pöllänen on Ässien U16 SM-joukkueen päävalmentaja kaudella 2020-21. Pöllänen on toiminut vastuuvalmentajana vuonna 2005-syntyneiden ikäluokassa Patajunnuliigasta alkaen.

Tomi Pöllänen on 41-vuotias jääkiekkovalmentajakoulutuksen suorittanut valmentaja. Pöllänen pelasi mittavalla peliurallaan Suomen, Norjan, Ruotsin, Saksan ja Sveitsin eri sarjoissa.

-Seura on erittäin tyytyväinen Pölläsen jatkamiseen.

-Pölläsen jatkaminen peilaa hyvin seuran ajatusta pitkäjänteisestä ja suunnitelmallisesta toiminnasta ja pelaajien kehittämisestä. Hän on intohimoinen valmentaja, joka tekee paljon töitä pelaajien ja pelin kehittämisen eteen, vt. valmennuspäällikkö Juha Virtanen kommentoi.

-Odotan ensi kautta suurella mielenkiinnolla. Pitkä matka on kuljettu tämän ikäluokan kanssa ja nyt on tavallaan viimeinen vuosi, kun ikäryhmä on yhdessä. Meillä on hyvähenkinen ja kilpailullinen ryhmä, jossa pelaajat puskevat toisiaan eteenpäin.

-Haluan painottaa pitkäjänteisyyttä pelaajien kehittämisessä. Jääkiekko on niin hienoa, että siitä matkasta pitää nauttia. Ylä- ja alamäkiä tulee vastaan kaikille ja niihin reagoiminen oikealla tavalla on tärkeää. Liian jyrkästi ei saa reagoida, Tomi Pöllänen toteaa.

U16 SM-joukkueen valmennusryhmään tulevalla kaudella kuuluvat myös Juha Mattila ja Jaakko Virtanen.

Mattila ja Virtanen ovat kokeneita juniorivalmentajia, jotka ovat valmennusuransa aikana toimineet useissa eri rooleissa Ässäyhteisössä. U16 SM-joukkueen maalivahtivalmentaja nimetään myöhemmin.


   
Lisää uutisia
Porin Ässät ry
Kategoriat