Omatoiminen liikunta
14.3.2020 16:27 Uutiset / Porin Ässät ry

Vallitsevasta tilanteesta huolimatta ei ole mitään syytä lopettaa liikuntaa.

Joukkueharjoitusten keskeytymisen vuoksi on harrastajilla erinomainen mahdollisuus omatoimiseen monipuoliseen liikuntaan.

Toivomme vanhemmilta tukea lasten ja nuorten omatoimiseen liikuntaan kannustamiseen ja tarvittaessa siinä auttamiseen. Perheen yhteinen liikunta on myös monesti erittäin palkitsevaa kaikille perheenjäsenille. Toivotaan, että säät olisivat hyviä ja suosivat ulkoliikuntaa tulevina viikkoina.

Seuran valmennuspäällikkö Juha Virtanen ja taitovalmentaja Jarkko Lehtinen valmistelevat yhdessä joukkueiden valmentajien kanssa malliharjoitteita omatoimisen liikunnan helpottamiseksi. Omatoimisen liikunnan ei toki missään nimessä tarvitse olla seuran suunnitelmien pohjalta tehtyä vaan myös lapsilla ja nuorilla sekä perheillä on nyt hyvä mahdollisuus kehitellä omia ideoita liikkumiseen. Mikäli Teillä tulee mieleen hyviä ajatuksia ja ideoita, niin otamme mielellämme vastaan videoita ja/tai kuvia harjoittelusta sekä liikkumisesta ja jaamme niitä muillekin seuran harrastajille esimerkiksi seuran sosiaalisen median kanavien kautta. Materiaalit voi toimittaa WhatsAppin (044 750 7763) tai sähköpostin (jaakko.valimaa@assat.com) kautta. Parhaat kuvat ja videot palkitaan.

Mikäli Teillä tulee mieleen kysymyksiä liittyen harjoitteluun tai tilanteeseen, voitte aina kääntyä ensisijaisesti joukkueen valmentajien ja toimihenkilöiden puoleen. Toimihenkilöt ovat tarvittaessa yhteydessä seuran päätoimisiin työntekijöihin, mikäli eivät osaa vastata kysymyksiinne.

Mukavia yhteisiä hetkiä liikunnan parissa!


   
Lisää uutisia
Porin Ässät ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat