Tulevaisuusrahaston tukihaku harrastusmaksuihin on avattu
Porin Ässät ryJulkaistu: 12.10.2021 08.45

Tulevaisuusrahaston tukihaku harrastusmaksuihin on avattu

Tulevaisuusrahaston tarkoituksena on tarvittaessa auttaa taloudellisesti perheitä lasten urheiluharrastuksen kustannuksissa ja sieltä voit hakea tukea lapsesi harrastuskustannuksiin. Hakuaika 12. - 31.10.2021 ja päätökset tehdään loppuvuoden 2021 aikana. Myönnettävät tukisummat ovat pääsääntöisesti 2-3 kuukauden kuukausimaksuja vastaavat. Hakulomakkeeseen pääset tästä https://www.porinassat.fi/lomakkeet/2700/tulevaisuusrahaston-tukihaku-2021

Porilaissyntyinen huippukiekkoilija Jesse Joensuu teki aloitteen ja lahjoitti yhdessä porilaisten kiekkoihmisten kanssa alkupääoman, josta muodostettiin myöhemmin ’Tulevaisuusrahasto, Pori’ yhdeksi Alumnin Tukisäätiön erikoisrahastoista. Rahaston reilut 20 perustajajäsentä ovat nykyisiä tai jo lopettaneita kiekkoilijoita tai muuten vahvoja porilaisia kiekkoihmisiä. Keski-ikä on noin 30 vuotta. Suuri osa on sitoutunut lahjoittamaan kymmeneksi vuodeksi eteenpäin.

Kertyneet varat osoitetaan lyhentämättä suoraan kohteeseen. Lahjoittaja siis tietää, mihin hänen antamansa eurot käytetään, koska kuluja ei niistä mene. Nuorten kiekkoilijoiden lisäksi rahasto voi myöhemmin olla edistämässä kehitysvammaisten urheilua ja olla mukana muissa hankkeissa tukemassa paikallisia nuoria urheilun avulla.

Ässä Juniorituki ry on auttanut Tulevaisuusrahaston organisoitumisessa ja tulee vastakin toimimaan Tulevaisuusrahaston yhteistyökumppanina. Kaikki perustajajäsenet voivat vaikuttaa varojen käyttöön, mutta viimeinen päätäntävalta on rahaston alkuunpanijalla Jesse Joensuulla.

Lisätietoja antaa Jukka Pelkonen, jukka.pelkonen@assat.com, 0401427118.