Yhteistoimintasopimus Ässät Oy & Ässät ry
Julkaistu: 20.09.2023 09.53

Yhteistoimintasopimus Ässät Oy & Ässät ry

Ässät jatkaa merkittäviä panostuksiaan juniorityöhön ja pelaajapolun kehittämiseen

HC Ässät Pori Oy:n ja Porin Ässät ry:n tekemä yhteistoimintasopimus lujittaa Ässien pelaajaputkea ja takaa päätoimiset päävalmentajat U16 – U20 ikäluokkiin.

Ässien junioritoiminnasta vastaava Porin Ässät ry sekä Liiga-joukkueen sekä U20 joukkueen toiminnasta vastaava HC Ässät Pori Oy ovat solmineet yhteistoimintasopimuksen.

Sopimus on voimassa kolmen kauden ajan ja sen jälkeen se jatkuu toistaiseksi voimassa olevana.

Merkittävänä osana yhteistyösopimusta HC Ässät Pori Oy jatkaa panostustaan junioritoimintaan palkkaamalla päätoimiset päävalmentajat U16, U18 sekä U20 ikäluokkiin yhteistoimintasopimuksen voimassaoloaikana.

Lisäksi merkittäviä panostuksia tehdään myös olosuhteiden kehittämiseen esimerkiksi rakentamalla Enersense Areenalle toiminnallinen oheisharjoittelutila.

- Jatkamme vahvaa panostusta Oy:n puolelta junioritoimintaamme ja tulevinakin kausina meillä on päätoimiset valmentajat U20-U16 ikäluokissa. Pelaajien kehittämisessä avainasemassa on päätoimiset päävalmentajat urheilustrategiamme mukaan. Tulevaisuudessa tulemme panostamaan myös lisää urheilupuolen eri elementteihin pelaajien kehittämisessä, Ässien urheilujohtaja Janne Vuorinen kommentoi.

- Ässien urheilustrategian yksi kulmakivistä on kasvattaa pelaajia Ässien edustusjoukkueeseen ja kansainväliselle huipulle. Strategian mukaiset panostukset junioritoimintaan ovat erittäin merkittäviä ja mahdollistavat entistä laadukkaamman junioripelaajien kehittämisen tulevaisuudessa.

- Satakunnan urheiluakatemian aamuvalmennus on merkittävässä osassa junioripelaajien yksilöllisten taitojen kehittämistä. Päätoimisten päävalmentajien avulla varmistamme joukkueiden iltaharjoittelun lisäksi myös aamuharjoittelun laadun, Porin Ässät ry:n toiminnanjohtaja Jaakko Välimaa kommentoi.Käytännön arjessa yhteistoimintasopimus näkyy myös esimerkiksi laajana valmennusyhteistyönä Liiga-joukkueesta aina Patajunnuliigaan asti.