Porin Ässät ry valittiin Satakunnan vuoden urheiluseuraksi
Porin Ässät ryJulkaistu: 14.05.2022 21.00

Porin Ässät ry valittiin Satakunnan vuoden urheiluseuraksi

Satakunnan urheilugaalassa juhlistettiin maakunnan unohtumattomia ja parhaita urheiluhetkiä viime vuodelta.

Valtakunnallisessa urheilugaalassa kolmen parhaan joukkoon yltänyt Porin Ässät ry valittiin vuoden 2021 parhaaksi satakuntalaiseksi urheiluseuraksi.

Lasten ja nuorten Tähtiseura-statuksella toimiva Ässät ry on Porin suurin junioriurheiluseura ja Suomen viidenneksi suurin jääkiekkoseura, jossa on lähes 1200 pelipassillista harrastajaa. Seura on panostanut huippu-urheilun lisäksi merkittävästi juniori- ja matalankynnyksen harrastustoimintaan, jossa jokainen voi urheilla ja liikkua omalla tasollaan kohti omia tavoitteitaan. Ässät on vastannut toimintaympäristön muutoksiin järjestämällä uusia kiinnostavia liikuntatuotteita ja -palveluita porilaisille. Ässät järjestää paljon maksutonta liikuntaan aktivoimista Porin ja lähialueen ihmisille. Toimintamuotoina ovat mm. eskareiden ja alakoulujen luisteluopetus, luistelukoulu perheille, jääliikuntaleiri lapsille, liikuntakiertue lähikuntiin, pipolätkää ulkojäillä, sekä liikuntakerhotoimintaa Porin kouluissa. Ässissä on myös erityislasten ja -nuorten Special Hockey -joukkue. Seura haluaa taata harrastajille tasavertaiset mahdollisuudet osallistua toimintaan ja haluaa korostaa kasvatuksellisuuden ja turvallisuuden merkitystä arjen tekemisessä

Ässät ry:n puheenjohtaja Anne Kuparinen sanoo palkinnon olevan hieno kunnianosoitus siitä työstä, jota seuran parissa työskentelevät henkilöt ovat tehneet.

-Haluan kiittää kaikkia niitä henkilöitä, jotka tekevät pyyteetöntä työtä ja uhraavat satoja ja tuhansia tunteja seuran harrastajien hyvinvoinnin eteen, Kuparinen sanoo.