OP Länsi-Suomesta Patajunnuliigan uusi pääyhteistyökumppani
Julkaistu: 09.09.2022 08.00

OP Länsi-Suomesta Patajunnuliigan uusi pääyhteistyökumppani

OP Länsi-Suomi on Patajunnuliigan pääyhteistyökumppani kaudella 2022-2023. Patajunnuliiga on pienille jääkiekkoilijan aluille (v. 2014 syntyneet ja nuoremmat) suunnattu vauhdikkaan harrastuksen aloitusvaihe. Patajunnuliigassa opetellaan jääkiekon alkeita ja perustaitoja osaavan ohjauksen alaisuudessa. Patajunnuliigassa pelaa tällä hetkellä noin 150 lasta ja mukaan toimintaan voi tulla koko kauden ajan.

OP Länsi-Suomi näkyy myös Ässien kaikkien juniorijoukkueiden pelipaidoissa. Lisäksi pankki on mahdollistamassa liigaotteluissa Patajunnurankkarit-erätaukotapahtumaa ja mainoskatkojen lumenkolausta.

-On hienoa, että OP Länsi-Suomi haluaa olla tukemassa ja mahdollistamassa alueen lasten liikkumista. OP:n tuki lasten ja nuorten liikuttamiseen on erittäin merkittävää Ässien junioritoiminnalle, sanoo Ässien toiminnanjohtaja Jaakko Välimaa.

-Tuemme vuosittain alueellamme kymmeniä seuroja ja yhdistyksiä ja yhteistyötä tekemällä haluamme tarjota mahdollisimman monelle mahdollisuuden osallistua liikunnan ja kulttuurin riemuihin. Yhteistyö niin Ässien kuin muidenkin seurojen ja yhdistysten kanssa mahdollistaakin monenlaisia iloisia elämyksiä vuosittain tuhansille lapsille ja aikuisille, toteaa OP Länsi-Suomen pankinjohtaja Ville Aalto-Setälä.

Patajunnuliigan toimintaan voi tulla mukaan koko kauden.
Lisätiedot ja ilmoittautumiset:
https://www.porinassat.fi/joukkueet/6997

OP Länsi-Suomi ja Ässät toivottavat kaikki lapset tervetulleiksi toimintaan sekä toivottavat hyviä ja iloisia hetkiä kaudelle.