Juha-Matti Kemppainen jatkaa B-nuorten valmentajana
Julkaistu: 17.01.2018 00.00

Juha-Matti Kemppainen jatkaa B-nuorten valmentajana

Ässät ja Kemppainen tekivät 2+1 mallisen jatkosopimuksen

Porin Ässät ry ja B-nuorten päävalmentaja Juha-Matti Kemppainen ovat tehneet 2+1 mallisen jatkosopimuksen. Päävalmentajasopimus jatkuu edelleen päätoimisena.

- Juha-Matti Kemppainen on lyhyessä ajassa osoittanut ammattitaitonsa. Moni yksilö on kesän ja syksyn aikana ottanut isoja kehitysaskeleita.

- Kemppainen on myös tuonut panoksensa koko junioritoiminnan kehittämiseen ja hänen osaamisensa mm. fysiikkaharjoittelun suhteen on huippuluokkaa, Ässät ry:n valmennuspäällikkö Jaakko Välimaa kommentoi.

- Päätoiminen päävalmentaja Ässien B-nuorissa on erittäin tärkeä osa pelaajapolkuamme. Aikaisemmin suoritettu Ässien osakkeiden myynti sekä Patastaff Oy:n perustaminen ovat osaltaan mahdollistaneet tämän satsauksen, Ässät ry:n toiminnanjohtaja Mikael Lehtinen kertoi.

Ässien B-nuorten alkukausi on ollut menestyksekäs; Alkukaudella joukkue selvitti tiensä B-nuorten SM-sarjan alempaan jatkosarjaan voittamalla B-nuorten Mestiksessä oman lohkonsa puhtaalla pelillä 24 voittoa, 0 tappiota ja maaliero 231 – 29.

Tällä hetkellä Ässien B-nuoret pelaavat SM-sarjan alempaa jatkosarjaa, jossa saldona on neljän ottelun jälkeen kolme voittoa.

ÄSSIEN B-NUORTEN SEURAAVAT KOTIOTTELUT

La 20.1. Ässät – Ilves klo 16:30
La 27.1. Ässät – Blues Ak klo 14:00
Su 28.1. Ässät - K-Laser/KKP klo 16:00

Seuran uusimmat