Pasi Peltonen C2 AAA päävalmentaja
Julkaistu: 16.03.2018 00.00

Pasi Peltonen C2 AAA päävalmentaja

Pasi Peltonen toimii tulevalla kaudella C2 AAA -joukkueen päävalmentajana. C2 AAA –joukkue muodostuu 2004-syntyneistä pelaajista. Sääntöjen mukaan joukkueessa saa pelata myös kaksi vuonna 2003-syntynyttä pelaajaa. Kaikille 2004-syntyneille pelaajille pystytään tarjoamaan harjoittelu- ja pelipaikka myös tulevalla kaudella. Suurin osa 2004-syntyneistä pelaajista tulee pelaamaan ja harjoittelemaan C2 AAA –joukkueessa. Osa pelaajista tulee pelaamaan ja harjoittelemaan C-akatemia –joukkueen mukana. C-akatemia muodostuu 2003- ja 2004-syntyneistä pelaajista. C-akatemian päävalmentajana toimii Tuomas Voipio.

-Pasi Peltonen on tehnyt kuluvalla kaudella erinomaista työtä 2004-ikäluokan kanssa. Peltonen on tuonut ikäluokan toimintaan määrätietoisuutta ja suunnitelmallisuutta. Lisäksi hän on erittäin aktiivisesti osallistunut koulutuksiin ja tuonut panoksensa keskusteluihin seuran ja joukkueen toiminnan kehittämisen suhteen.

-On hienoa, että entinen huippupelaaja on innostuneesti mukana seuran toiminnassa. Pasilla on valtava kokemus jääkiekosta ja huippu-urheilusta ja siitä riittää jaettavaa seuralle ja nuorille myös tulevaisuudessa, kommentoi Ässien valmennuspäällikkö Jaakko Välimaa.

Seuran uusimmat