Juha-Matti Kemppainen on Ässien A-nuorten seuraava päävalmentaja
Julkaistu: 11.12.2019 00.00

Juha-Matti Kemppainen on Ässien A-nuorten seuraava päävalmentaja

Juha-Matti Kemppainen on Ässien A-nuorten seuraava päävalmentaja kaksivuotisella sopimuksella. Ässien B-nuoria tällä hetkellä valmentavan Kemppaisen pesti käynnistyy kuluvan kauden jälkeen.

- Juha-Matti on valmentanut B-nuoriamme kolme kautta ja tehnyt pelaajien kehittämisessä hyvää työtä. Yhtäältä on tarkoitus auttaa häntä uralla eteenpäin, mutta toisaalta tuoda pitkäjänteisyyttä ja jatkumoa pelaajien kehitystyöhön, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula kommentoi.

Viime kaudella Ässien B-nuoret 4. sijalle valmentanut Kemppainen on rovaniemeläislähtöinen 36-vuotias valmentaja, joka on opiskellut Rovaniemen ammattikorkeakoulussa urheiluvalmentamista erikoistuen jääkiekkovalmennukseen.

- Olosuhteet täällä ovat valmentamiseen poikkeuksellisen hyvät. Alun alkaen tänne saapuessani tiedostin, että organisaatiossa on hyvä mahdollisuus päästä eteenpäin omalla uralla ja täällä on tarjottu selkeä mahdollisuus kehittyä valmentajana.

- On erittäin hyvä asia, että A-nuorten tulevassa joukkueessa on paljon tuttuja pelaajia. Käytännössä lähes kaikki Ässien A-nuorten pelaajat ovat kulkeneet B-nuorten kautta joukkueeseen.

- Tiedän miten A-nuorissa on harjoiteltu ja toimittu tällä kaudella, sillä olemme tehneet todella tiivistä yhteistyötä A-nuorten valmennuksen kanssa tällä kaudella. Olemme harjoitelleet samoja asioita ja joukkueiden pelitavoissa on myös samankaltaisuuksia. Olemme myös kehittäneet yhdessä mittareita siihen, kuinka pelaajien henkilökohtaista pelaamista voidaan arvioida, Juha-Matti Kemppainen kommentoi.

Ässät on samalla aloittanut rekrytointiprosessin seuraavaksi päätoimiseksi B-nuorten päävalmentajaksi. Lue lisää: https://www.porinassat.fi/uutiset/38786/assat-hakee-paatoimista-paavalmentajaa-b1-joukkueeseen-kaudelle-2020-2021

Seuran uusimmat