Porin Ässät ry:stä lasten ja nuorten urheilun Tähtiseura
12.6.2020 9:53 Uutiset / Pääsivusto

Ässät ry saavutti Tähtiseurastatuksen ensimmäisenä Jääkiekkoliiton ”liigaseuroista”.

Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen seuroille kohdistama laatuohjelma, jonka tarkoituksena on kehittää seuratoiminnan sisältöjä. Ässät ry saavutti Tähtiseurastatuksen ensimmäisenä Jääkiekkoliiton ”liigaseuroista”. Seura auditoitiin toukokuun lopulla ja tarkastelussa oli seuran johtaminen ja hallinto, urheilutoiminta, ihmiset ja aineelliset resurssit. Tarkastelussa olleet laatutekijät täyttävät myös eurooppalaisen Sports Club for Health –ohjelman periaatteet. Tähtimerkin saaneet seurat toimivat osana maanlaajuista Tähtikuviota – jatkuvan kehittämisen verkostoa, jossa seurat saavat tukea omaan toimintaansa ja jakavat hyviä käytäntöjään. Tähtikuvio tarjoaa sähköisen alustan, jonka kautta seuroille aukeaa yhteys myös muiden alueiden ja lajien toimijoihin.

Yhteisöllisyys on suuri voimavara urheilumenestykselle. Seuran saavuttama Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille. Tähtiseura-ohjelma auttaa meitä osaltamme edistämään lasten ja nuorten hyvinvointia yhä useamman porilaisen arjessa. Meille on tärkeätä, että jokainen voi urheilla ja liikkua seurassa omalla tasollaan ja kohti omia tavoitteitaan aina huippu-urheilijaksi asti. Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä ja inhimillisestä toimintatavasta, joka sopii kaikille liikkujille. Se vastaa erilaisten liikkujien tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan.

Lue lisää Tähtiseurat - seurojen laatuohjelmasta: https://www.olympiakomitea.fi/seuratoiminta/tahtiseurat-seurojen-laatuohjelma/


   
Lisää uutisia
Porin Ässät ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat