Jäsenkirje liittyen koronarajoituksiin
Julkaistu: 30.12.2021 13.43

Jäsenkirje liittyen koronarajoituksiin

Porin Ässät ry noudattaa toiminnassaan aluehallintoviraston määräyksiä, sairaanhoitopiirin suosituksia sekä Porin kaupungin linjauksia.

Aluehallintoviraston päätös (58 ja 58 g §): LSAVI+14676+2021+päätös+TTL+58+ja+58+g+Lounais-Suomi.pdf

Aluehallintoviraston päätös (58 d §): LSAVI+14860+2021+päätös+TTL+58+d+Lounais-Suomi.pdf

Sairaanhoitopiirin suositukset: Epidemian torjunta ja voimassa olevat alueelliset suositukset | Satasairaala

Porin kaupungin tiedote: Koronarajoitukset jatkuvat 15. tammikuuta asti – lasten ja nuorten harrastustoiminta saa taas jatkua | Pori.fi

Toiminnan järjestäminen 1. - 15.1. välisenä aikana lyhyesti:

  • 2004 ja sen jälkeen syntyneiden toiminta saa jatkua normaalisti
  • 2003 ja sitä ennen syntyneiden (pois lukien Liiga) toiminta sisäliikuntatiloissa on keskeytettynä kokonaan.
  • Kaikki tapahtumat järjestetään tyhjille katsomoille, eli yleisö ei pääsee seuraamaan otteluita eikä harjoituksia.
  • Jäähalliin ovat tervetulleita vain toiminnan kannalta olennaiset henkilöt, eli pelaajat, valmennus, joukkueenjohto, huolto, tuomarit, toimitsijat jne. Muilta henkilöiltä jäähalli on suljettu.

Aluehallintovirasto toteaa, että tällä päätöksellä (58 ja 58 g §) mahdollistetaan vuonna 2004 syntyneiden ja sitä nuorempien lasten ja nuorten ohjattu harrastustoiminta muutoin suljettuna olevissa tiloissa.

Myös lasten ja nuorten harrastustoimintaa koskee kuitenkin alueelle annettu tartuntatautilain 58 d §:n mukainen määräys, joka tukee harrastamisen terveysturvallista toteuttamista esim. kasvomaskien käyttäminen jäähallin yleisissä tiloissa (12 vuotta täyttäneet ja vanhemmat), lähikontaktin välttäminen mahdollisuuksien mukaan ja hygieniaohjeiden noudattaminen. Harjoitus- ja pelitoimintaa voidaan kuitenkin järjestää normaalisti 2004 ja sen jälkeen syntyneiden osalta. Harjoituksen/ottelun jälkeen jokainen joukkue hoitaa pukukopin puhdistamisen: pinnat, käsikahvat ja hanat. Desinfiointiaineet ja kertakäyttöiset paperipyyhkeet löytyvät pukukopista. Tarvittaessa aineita ja paperipyyhkeitä saa lisää Astora Areenalta. Mikäli havaitsette puutteita, ottakaa yhteys kenttähenkilökuntaan tai Aleksi Arousvaan, 044 307 2711.

Jäsenkirje Porin Ässät ry. 29.12.2021