Liity Satakunnan Osuuskaupan Kannustajat-tukijaksi
Porin Ässät ryJulkaistu: 05.01.2023 15.23

Liity Satakunnan Osuuskaupan Kannustajat-tukijaksi

Porin Ässät ry valittiin mukaan Satakunnan Osuuskaupan Kannustajat-tukimalliin vuodelle 2023.

Kannustajaksi liittymisen voivat tehdä Satakunnan Osuuskaupan ”pääjäsenet”. Ns. sivukorttilainen ei näe tätä kohtaa ollenkaan omalla S-kanavalla.

Seuran Kannustajat-tuki kertyy niin, että kaikkien seuran Kannustajaksi ilmoittautuneiden kerryttämä bonus lasketaan yhteen ja Satakunnan Osuuskauppa maksaa seuralle tästä potista tukea 10 prosenttia, kuitenkin enintään seurakohtaisesti määritetyn maksimitukimäärän verran.

Kannustajaksi liittyminen ei pienennä sinulle maksettavaa bonusta, vaan saat sen itsellesi kuten aiemminkin.

Kannustajana voit olla mukana tukemassa oman osuuskauppasi toimialueen lasten ja nuorten liikkumista. Valitsemasi urheiluseura saa junnutoimintaansa osuuskaupaltasi tukea sen mukaan, kuinka paljon sinulle ja muille Kannustajille on maksettu Bonusta tukikauden aikana. Myös seuran junioreiden määrä vaikuttaa tukeen. Kannustaminen ei pienennä sinulle maksettavaa Bonusta, vaan saat sen itsellesi kuten aiemminkin.

Voit ilmoittautua Kannustajaksi, kun olet Satakunnan Osuuskaupan asiakasomistajatalouden pääjäsen. S-käyttäjätililtä (s-kayttajatili.fi) voit tarkastaa kuka on taloutesi pääjäsen.

Lisätietoa Kannustajista löydät osoitteesta satakunnanosuuskauppa.fi/kannustajat


Näin liityt Kannustajaksi:

1. Kirjaudu S-käyttäjätilille osoitteessa s-kayttajatili.fi.

2. Siirry S-käyttäjätilillä kohtaan Asiakasomistajuus ja valitse sieltä Kannustajat.

3. Valitse mukana olevien seurojen joukosta se, jolle maksettavaa tukea haluat Kannustajana kasvattaa ja klikkaa: Ilmoittaudu Kannustajaksi.

Lisätietoja: www.satakunnanosuuskauppa.fi/kannustajat tai asiakaspalvelu.satakunta@sok.fi