Ässät ja Päämentorinne yhteistyöhön
Porin Ässät ryJulkaistu: 29.05.2023 08.46

Ässät ja Päämentorinne yhteistyöhön

Porin Ässät haluaa tulevaisuudessa panostaa selkeämmin koko seurayhteisön hyvinvointiin. Ensisijaisesti tämä tarkoittaa lisäresurssia pelaajien jokapäiväiseen arkeen, mutta myös valmentajat ja vanhemmat tullaan huomioimaan. Tätä tärkeää osa-aluetta seura lähtee kehittämään ja toteuttamaan yhdessä psyykkisen valmennuksen asiantuntija Joni Rinteen kanssa.

Kaksikymmenvuotinen ura erityisopettajana ja elämänmittainen urheiluinnostus ovat kypsyttäneet tästä porilaisesta isästä vähitellen huippuvalmentajan ja psyykkisen valmennuksen asiantuntijan. Hän pyörittää tällä hetkellä yhden miehen yritystä. Mentor4you Oy tarjoaa psyykkisen valmennuksen palveluja, jääkiekon maalivahtivalmennusta, hyvinvointipalveluja ja erilaisia koulutuksia.

”Ässät on ollut itselleni todella merkityksellinen asia jo vuosikymmenet. Tuntuu todella etuoikeutetulta, että saan olla tässä kokonaisuudessa mukana", Rinne toteaa.

"Tässä yhdistyy oma intohimo jääkiekon, valmennuksen ja psyykkisen hyvinvoinnin osalta."

Rinne muistelee, että ensimmäinen ajatus juuri tämäntyyppisestä toiminnasta urheiluseuran sisällä heräsi hänelle jo lähes neljä vuotta sitten.

"Hienoa, että Porin Ässät näkee nyt asian ajankohtaisena ja tärkeänä. Muutamien joukkueiden kanssa on jo ensimmäiset askeleet otettu ja vastaanotto on ollut erittäin myönteistä” , Rinne toteaa lopuksi.